AcasăDiverseMercedes-Benz GLA vs. EQA: dotări de confort

Mercedes-Benz GLA vs. EQA: dotări de confort

Publicat pe

Articole

Lapte praf pentru nutriția copilului tău

Formulele de lapte praf conțin toate ingredientele necesare pentru sănătatea, creșterea și dezvoltarea optimă a celor mici. Cu toate acestea, producătorul recomandă ca alăptarea să continue cel puțin până la vârsta de 6 luni (conform recomandărilor OMS), deoarece consideră că laptele matern satisface cel...

Atunci când alegi un automobil nou, primul gând se îndreaptă spre performanțele tehnice, dar confortul din interiorul mașinii este elementul esențial, care te va convinge să cumperi un anumit model.

Cele mai noi modele de Mercedes electric se remarcă prin dotări excepționale ce au în vedere confortul, combinând tehnologia de ultimă oră cu o conectivitate foarte apreciată de clienți.

Modelul Mercedes EQA se distinge prin existența unor funcții operabile intuitiv și dotări inteligente pentru un confort sporit la bord.

Unul dintre cele mai apreciate inovații care se regăsesc în dotările de confort al acestui model electric de la Mercedes este sistemul multimedia MBUX.

În interiorul autovehiculului, acest sistem inovator te ajută să acționezi o simplă mișcare a mâinii diferite funcții, efectiv folosind doar gesturi.

MBUX poate memora preferințe personale, reacționează la celebrul semnal Hei Mercedes  și poate interpreta comunicarea verbală cu ajutorul sistemului Linguatronic.

Display-ul media reacționează la atingeri, cu ajutorul funcției tactile, iar butoanele ergonomice Touch Control sunt pregătite să-ți asculte comenzile.

Conectivitatea la bordul noului model EQA de la Mercedes te ajută să fii mereu la curent cu absolut tot ce te poate interesa atunci când șofezi.

Integrarea telefonului tău cu sistem Android sau Apple înseamnă conectare cu toate aplicațiile necesare, iar smartphone – ul tău se poate încărca cu ușurință și wireless.

Elementele de confort ale serviciilor Mercedes me transformă efectiv șofatul într-o experiență deosebită datorită confortului și siguranței la volan, a conectivității extinse și a controlului facil asupra autovehiculului tău.

Auto Schunn România,  dealer auto cu reprezentanțe auto noi și rulate în Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara, este pregătit să prezinte doritorilor o ofertă variată de mașini electrice EQA sau modele noi de Mercedes GLA, cu dotări inovatoare,  pentru un confort sporit.

Modelul Mercedes GLA este un SUV modern și confortabil care beneficiază de sisteme de asistență și dotări de confort care îl fac ușor de folosit.

Poți transporta orice îți dorești cu ajutorul acestui vehicul robust și solid, iar compartimentul de bagaje se va închide sau deschide facil, cu ajutorul haionului easy-pack, folosind operarea automată.

Scaunele cu climatizare aduc un plus de confort pentru călătoriile tale iar suprafețele încălzite ale scaunelor, iarna, te vor ajuta să șofezi mult mai comod în zilele reci.

Vara, climatizarea din interiorul modelului Mercedes GLA reduce temperatura și reglează umiditatea, pentru un plus de confort.

Un alt detaliu foarte apreciat este iluminatul ambiental în 64 de culori cu ajutorul căruia îți poți crea un adevărat univers fascinant în interiorul noului Mercedes GLA.

Poți alege nuanțe pentru uși sau pentru panoul de instrumente în funcție de preferințe sau starea ta de spirit.

Fiecare detaliu destinat confortului este gândit pentru a veni în sprijinul șoferilor, care parcurg distanțe lungi, în orice anotimp.

Tehnologia avansată și dotările inovatoare propuse de Mercedes reprezintă avantaje ale noilor modele GLA sau EQA, foarte apreciate de cei care iubesc brandul Mercedes.

Pe site-ul www.auto-schunn.ro poți selecta modelul dorit și ai posibilitatea de a alege dotările de confort care te avantajează, pentru ca șofatul să fie cu adevărat o experiență agreabilă, în orice condiții.

Ultimele articole

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...

3 idei de cadouri utile pentru pasionații de gaming

Profilul unui jucător pasionat este, de obicei, unul destul de complex. În general, un...

Gestionarea riscului în trading: Cum să-ți protejezi capitalul și să-ți maximizezi profiturile

Tradingul este o activitate financiară care implică un grad semnificativ de risc. Pentru a...

Jurassic Park: Survival, un nou joc video de aventură, așteptat să fie lansat în 2024

Franciza Jurassic Park continuă să fie în centrul atenției în lumea divertismentului, atât pe...

Articole asemanatoare

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...

3 idei de cadouri utile pentru pasionații de gaming

Profilul unui jucător pasionat este, de obicei, unul destul de complex. În general, un...

Gestionarea riscului în trading: Cum să-ți protejezi capitalul și să-ți maximizezi profiturile

Tradingul este o activitate financiară care implică un grad semnificativ de risc. Pentru a...