AcasăTehnologieMerită sau nu să investești în Ethereum?

Merită sau nu să investești în Ethereum?

Publicat pe

Articole

Citu si-a facut bilantul celor trei luni de guvernare: Urmeaza lucruri fantastice pentru toti romanii!

Ministrul de Finante, Florin Citu, afirma ca cele trei luni de guvernare PNL au avut efecte pozitive in economie, iar aceste lucruri au fost facute „in conditiile in care in Parlamentul Romaniei inca domina socialistii care in continuare vor suprataxare, nationalizari si capusarea bugetului...

În prezent, Ethereum (ETH) este încă o investiție bună. Este considerată una dintre cele trei cele mai utilizate criptomonede pentru plăți și achiziții. Pe măsură ce industria criptomonedelor continuă să se extindă, investițiile în Ethereum se pot dovedi utile. ETH poate rămâne o monedă de top pe care oamenii o vor folosi pentru a face tranzacții. Având în vedere acești factori fundamentali, Ethereum are potențialul de a rămâne o investiție excelentă pe termen lung.

Ce trebuie să știi despre Ethereum

Primul lucru pe care trebuie să-l înțelegi despre Ethereum este faptul că nu reprezintă doar o monedă digitală. Este o platformă care are la bază tehnologia blockchain, cu mai multe aspecte, care include contracte smart, Mașina Virtuală Ethereum (ETHEREUM în xStation) și utilizează o monedă numită ether pentru contractele de tip peer-to-peer.

La fel ca Bitcoin, reprezintă o rețea descentralizată de plăți care permite realizarea transferurilor de bani, în mod anonim, prin intermediul Internetului, fără a fi necesară intervenția unei bănci sau terțe părți.

Multe companii mari au investit în Ethereum și asta este o garanție a succesului acestui blockchain. De exemplu, Microsoft va folosi blockchain-ul Ethereum pentru a motiva contribuabilii care lucrează pentru dezvoltarea modelelor de învățare automată (en. machine learning). Compania dorește să își crească programele de învățare automată și inteligentă artificială printr-o contribuție din partea programatorilor care au de-a face cu obstacole economice.

Experții estimează că 70% din cele mai semnificative active criptografice se bazează pe Ethereum. În special, investitorii mari precum Microsoft Corporation sunt, de asemenea, înclinați să creadă că este mai profitabil din punct de vedere strategic să investim în proiecte legate de această platformă. În primul rând, Ethereum nu este o criptomonedă, ci blockchain-ului Ethereum, adică o platformă uriașă pentru crearea de aplicații descentralizate.

      Dacă Bitcoin este considerat în principal o monedă, un mijloc de plată, atunci Ethereum poate fi denumit un instrument pentru investiții sigure. Multe startup-uri noi apar în fiecare zi pe blockchain-ul Ethereum. Acestea includ criptosisteme de plată, platforme de tranzacționare a activelor în timp real precum OmiseGo și platforme de loterie precum Augur.

      Majoritatea acestor proiecte sunt populare și promițătoare, potrivit analiștilor. Astfel, se consideră că Ethereum are capacitatea de a câștiga semnificativ în valoare în orice moment, deoarece este, de asemenea, cea mai mare criptomonedă.

Cum să investești în Ethereum

Valoarea Ethereum este direct legată de cererea care există în rândul consumatorilor săi. În prezent, ETH este popular, ceea ce înseamnă că este o investiție excelentă. De mulți ani, investițiile în Ethereum s-au dovedit a fi o decizie excelentă. În martie 2017, prețul unei monede Ether era de 30 USD, iar până în martie 2018, prețul a crescut la 750 USD. În acel an, ETH a câștigat 2500%.

De-a lungul anilor, această criptomonedă a fost o investiție viabilă atât pentru investitorii pe termen scurt, cât și pentru cei pe termen lung. Deși a scăzut în timpul iernii 2018-2019 și a pierdut până la 84% din valoare din 2017, ETH a rămas semnificativ stabil, cu mai multe aplicații care apar pe blockchain-ul Ethereum.

Ether este favorizat de mulți investitori și are un sprijin masiv din partea sectorului criptografic, deoarece mulți dezvoltatori îl folosesc pentru a începe noi proiecte blockchain.

De ce ar trebui să investești în Ethereum

Motivul pentru care Ethereum a câștigat o popularitate masivă în iunie 2017 și aproape că a detronat Bitcoin se datorează capacității sale de a derula contracte inteligente. A reușit să deschidă o nouă eră a aplicațiilor cunoscute sub numele de aplicații descentralizate (dApps). Aceste dApp-uri sunt concepute pentru a rula și securiza acțiunile companiilor din întreaga lume. De aceea cumpără Ethereum.

      Un contract inteligent (smart contract) al Ethereum-ului este un cod de calculator care rulează pe blockchain și poate facilita schimbul de bani, conținut, proprietate, acțiuni sau orice altceva de valoare. Contractul se execută automat când se îndeplinesc condițiile introduse inițial fără să fie nevoie de un intermediar, cum ar fi o bancă. Rețelele electrice utilizează, de asemenea, blockchain-ul Ethereum și contractele sale de vânzare inteligente pentru a vinde energie către diferiți consumatori.

      Deși internetul poate interconecta deja lumea, Ethereum pare să prezinte nivelul următor și să îmbunătățească interconectarea între persoanele fizice și companiile la nivel global.

 

 

Ultimele articole

Cele mai cunoscute expresii din sport

Sursa foto: pixabay.com Sportul, ca și viața, este plin de momente imprevizibile, iar norocul și...

5 sfaturi utile pentru o amenajare în stil Feng Shui 

Fie că ești un fan al designului interior sau pur și simplu vrei să...

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...

3 idei de cadouri utile pentru pasionații de gaming

Profilul unui jucător pasionat este, de obicei, unul destul de complex. În general, un...

Articole asemanatoare

Cele mai cunoscute expresii din sport

Sursa foto: pixabay.com Sportul, ca și viața, este plin de momente imprevizibile, iar norocul și...

5 sfaturi utile pentru o amenajare în stil Feng Shui 

Fie că ești un fan al designului interior sau pur și simplu vrei să...

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...