Tehnologie

Microfoane spion – Posibilitatea de a asculta in secret

0

Microfoanele spion sunt ascunse in obiecte obisnuite. Poti inregistra fiecare conversatie folosind articole de uz casnic si altele, ceasuri, prelungitoare, prize USB, routere, odorizante sau chiar scrumiere. 

Microfoanele spion ofera o capacitate mascata de a inregistra sunet in orice situatie, sunt echipate cu microfoane cu senzor de miscare si au un dispozitiv de stocare intern. In plus, modelele de microfoane spion de la gsm ofera posibilitatea de a asculta conversatii in timp real cu doar un apel telefonic. La smtsol.ro ai o gama larga de microfoane spion deghizate in orice obiect iti doresti.

Alege un microfon spion profesionale

Cel mai adesea deghizate in obiecte la care nu te-ai astepta niciodata, microfoanele spion vor face cel mai clar si cea mai buna inregistrare. Vor fi indeplinite ambele functii, atat microfonul performant, cat si obiectul in care s-a efectuat mascarea (stick, GPS, router wireless, ceas etc.). 

Unele articole de uz casnic la care poate nu te-ai gandit sunt prelungitoare, lampi, suporturi pentru pixuri, laptopuri sau mouse – un microfon ascuns aici nu ar fi suspect in nicio circumstanta. Timpul lung de functionare, claritatea sunetului si interceptarea la distanta lunga sunt principalele avantaje ale acestor dispozitive.

Functiile care le insotesc sunt diferite, de la trimiterea unui SMS la numere prestabilite pana la urmarirea persoanei care poarta widgetul. Daca doresti sa vizionezi pe langa ascultare, le poti alege pe cele cu camera, cat si camuflaj, iar claritatea este incontestabila atat ziua, cat si noaptea. Poti gasi o gama larga din care sa alegi. 

Majoritatea dispozitivelor vin cu multe alte roluri distinctive, pe langa camera principala si microfon. Microfoanele spion iti vor fi de folos, fie ca vrei sa-ti asculti copiii in prezenta bonei in lipsa ta, fie angajatii din companie, fie in alte scopuri, unde cea mai buna husa si calitate audio sunt cele pe care vrei sa le pastrezi. Sunt usor de folosit, iar in ceea ce priveste calitatea, aceasta este de necontestat.

Microfoane spion – Cum  sa le folosesti?

Din fericire, aceste microfoane spion sunt intuitive, asa ca nimeni nu ar trebui sa aiba o experienta speciala pentru a folosi microfoane spion. Cu toate acestea, poti consulta imediat ghidul utilizatorului pentru a afla mai multe despre toate functiile incorporate. In doar cateva minute vei invata cum sa utilizezi microfoanele spion si sa profiti de toate functiile care vin cu ele. 

Multe produse marcate „spyware” sunt disponibile in magazinul online smtsol.ro. In esenta, acestea sunt microfoane spion pentru birou, microfoane spion pentru casa, microfoane spion pentru masina, microfoane spion portabile. 

Caracteristica tuturor este ca sunt mici, autonome si foarte des ascunse/camuflate/in obiectele de uz casnic, prize, intrerupatoare, prelungitoare, becuri, ceasuri de masa, incarcatoare pentru masina, router si multe altele. 

Inele cu diamante colorate sau albe? Diferente

Articolul precedent

Marketing digital pentru firmele de contabilitate

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Tehnologie