Tehnologie

Microfonul spion ideal – pe care sa-l alegi?

0

Microfoanele spion se impart in doua categorii: microfoane spion GSM si microfoane spion recorder. Microfoanele spion GSM ofera posibilitatea de a avea o ascultare de la distanta si in direct folosind o cartela SIM. 

Multe functii sunt disponibile pe majoritatea dispozitivelor, cum ar fi memento in cazul detectarii sunetului sau trimiterea pozitiei LBS / GPS. Microfonul de inregistrare, pe de alta parte, capteaza sunetul fie in mod continuu, fie atunci cand sunetul este detectat si ofera o calitate optima a sunetului.

Microfon spy recorder 

Acest tip de microfon spion este ideal daca doesti sa inregistrezi conversatii discret pe termen scurt sau lung, avand in acelasi timp o calitate excelenta a sunetului. Aceste microfoane spion sunt simplu de utilizat si au in general o durata lunga de viata a bateriei. Se vand microfoane spion profesionale, sunt disponibile mai multe forme, microfoane stilou,  micro pandantive, microfoane cu cheie USB si microfoane  mp3 foarte mici. 

Microfon spy gsm 

Microfoanele spion GSM permit utilizatorului sa obtina ascultare live si de la distanta de oriunde in lume. Doar adaugi o cartela SIM in micro-spion pentru a stabili comunicarea intre dispozitiv si administratorul acestuia. 

Vei avea, de asemenea, acces la multe functii in functie de dispozitiv, cum ar fi un memento in cazul detectarii sunetului sau a miscarii sau chiar a locatiei prin LBS sau pozitie GPS. Microfoanele spion GSM cu autonomie indelungata sunt din ce in ce mai numeroase, intr-adevar tehnicienii lucreaza mult la acest subiect pentru a-ti oferi cele mai bune dispozitive exclusive de pe piata.  

Microfon spy wi-fi 

Microfoanele spion Wi-Fi nu exista prea mult pe piata. Cu toate acestea, este posibil sa utilizezi o camera spion Wi-Fi care va transmite si sunetul. Vei avea acces la camera si la sunet printr-o aplicatie Smartphone, totusi sunetul este mult mai putin calitativ decat printr-un micro recorder conventional.  

Cele mai recente versiuni ale jocurilor tale preferate vor veni în 2022

Articolul precedent

Ce sunt pompele de clorinare si in ce situatii pot fi de ajutor?

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Tehnologie