AcasăSmartphoneModalități de a instala Google Chrome pe un telefon Huawei?

Modalități de a instala Google Chrome pe un telefon Huawei?

Publicat pe

Articole

Incalzirea globala loveste grav intr-o specie: Este inspaimantator sa gasim atatea animale moarte

Daca mai era nevoie de inca o dovada ca incalzirea climatica este un fapt, aceasta vine din Norvegia. Oamenii de stiinta care monitorizeaza populatia de reni din zona au gasit cu stupoare ramasitele a peste 200 de animale in arhipelagul Svalbard.Nu exista nicio indoiala...

Huawei este una dintre cele mai puternice companii de telefonie mobilă care deține magazinul său de aplicații, care funcționează ca un magazin de jocuri. Serviciile Google precum Google Chrome și Google Docs nu sunt disponibile pe telefonul Huawei. Huawei are aplicațiile și browserele sale. Trebuie să le instalați sistematic pentru a obține servicii de la google.

În această postare, vom vorbi despre instalarea Google Chrome pe dispozitivele Huawei. Citiți acest articol pentru a afla cum să instalați Google Chrome pe Huawei. Noile telefoane Huawei nu au servicii Google, în special smartphone-uri care rulează Android 11. Puteți transfera aplicații de pe un dispozitiv în galeria de aplicații Huawei prin aplicația de clonare a telefonului Huawei. Aceasta înseamnă că aveți întotdeauna nevoie de un program de instalare sau de orice altă aplicație pentru a introduce serviciile Google pe dispozitivele dvs. Huawei.

Să învățăm cum se descarcă google chrome pe huawei  în detaliu. Citiți cu atenție acest articol pentru a cunoaște acest pas important.

Google Installer pentru telefoane Huawei:

Principala întrebare a utilizatorului Huawei este cum se instalează Google Chrome pe Huawei. Apropo de asta, vă spun prin prezenta că nu există programe de instalare Google disponibile nicăieri pentru telefoanele Huawei. Cu toate acestea, vă voi spune câteva modalități alternative de a instala aplicații Google pe Huawei. Aceste aplicații vă vor răspunde la întrebarea despre cum să instalați Google Chrome pe Huawei.

În primul rând, prin aplicația LZ Play, care ne permite să folosim aplicațiile Google.

A doua cale este prin Cadrul de aplicații care oferă acces la aplicațiile Google.

Alte moduri de a instala Google Chrome:

Cealaltă modalitate de a descărca Google Chrome este urmând acești pași:

1- Deschideți Huawei AppGallery pe telefon

2- Căutați Google Chrome

3- Așteptați să se descarce

4- După ce descărcarea este terminată, promptul de instalare este următoarea destinație. Deci apăsați pe „Instalare”.

5- Atingeți „Deschide” și voila!

Vor primi telefoanele Huawei Google Back 2022?

Deocamdată, nu se știe dacă va reveni sau nu pe Google. Din cauza unor probleme internaționale și deci nu o putem descrie din timp. Deci, până atunci, Huawei va supraviețui fără serviciile Google. Dacă această situație și circumstanțe se rezolvă, există o posibilitate ca serviciile Google să revină la Huawei. Sperăm că fosta glorie va fi atinsă în curând.

 

Chrome a fost primul browser major de navigare care a agregat caseta de căutare și bara de adrese, o laudă pe care majoritatea rivalilor au adoptat-o de atunci. De asemenea, permite utilizatorilor să se conecteze cu conturile lor Google, ceea ce îi asigură că sincronizează marcajele și sortează paginile Web pe mai multe dispozitive. Fără îndoială, Google Chrome este în sine un farmec. Dar deocamdată, deoarece nu este disponibil pe unele dispozitive, puteți trece la alte browsere web pentru a vă termina cu adevărat munca.

Rezumat:

Google Chrome este printre cele mai bune browsere web ale acestei epoci. Puteți profita cu ușurință de caracteristicile sale și vă puteți uimi. Dar, de îndată ce nu este disponibil pe câteva dispozitive, puteți folosi alt browser între timp, cu excepția cazului în care îl veți putea primi înapoi în mână.

Ultimele articole

Cele mai cunoscute expresii din sport

Sursa foto: pixabay.com Sportul, ca și viața, este plin de momente imprevizibile, iar norocul și...

5 sfaturi utile pentru o amenajare în stil Feng Shui 

Fie că ești un fan al designului interior sau pur și simplu vrei să...

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...

3 idei de cadouri utile pentru pasionații de gaming

Profilul unui jucător pasionat este, de obicei, unul destul de complex. În general, un...

Articole asemanatoare

Cele mai cunoscute expresii din sport

Sursa foto: pixabay.com Sportul, ca și viața, este plin de momente imprevizibile, iar norocul și...

5 sfaturi utile pentru o amenajare în stil Feng Shui 

Fie că ești un fan al designului interior sau pur și simplu vrei să...

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...