Smartphone

Modalități de a instala Google Chrome pe un telefon Huawei?

0

Huawei este una dintre cele mai puternice companii de telefonie mobilă care deține magazinul său de aplicații, care funcționează ca un magazin de jocuri. Serviciile Google precum Google Chrome și Google Docs nu sunt disponibile pe telefonul Huawei. Huawei are aplicațiile și browserele sale. Trebuie să le instalați sistematic pentru a obține servicii de la google.

În această postare, vom vorbi despre instalarea Google Chrome pe dispozitivele Huawei. Citiți acest articol pentru a afla cum să instalați Google Chrome pe Huawei. Noile telefoane Huawei nu au servicii Google, în special smartphone-uri care rulează Android 11. Puteți transfera aplicații de pe un dispozitiv în galeria de aplicații Huawei prin aplicația de clonare a telefonului Huawei. Aceasta înseamnă că aveți întotdeauna nevoie de un program de instalare sau de orice altă aplicație pentru a introduce serviciile Google pe dispozitivele dvs. Huawei.

Să învățăm cum se descarcă google chrome pe huawei  în detaliu. Citiți cu atenție acest articol pentru a cunoaște acest pas important.

Google Installer pentru telefoane Huawei:

Principala întrebare a utilizatorului Huawei este cum se instalează Google Chrome pe Huawei. Apropo de asta, vă spun prin prezenta că nu există programe de instalare Google disponibile nicăieri pentru telefoanele Huawei. Cu toate acestea, vă voi spune câteva modalități alternative de a instala aplicații Google pe Huawei. Aceste aplicații vă vor răspunde la întrebarea despre cum să instalați Google Chrome pe Huawei.

În primul rând, prin aplicația LZ Play, care ne permite să folosim aplicațiile Google.

A doua cale este prin Cadrul de aplicații care oferă acces la aplicațiile Google.

Alte moduri de a instala Google Chrome:

Cealaltă modalitate de a descărca Google Chrome este urmând acești pași:

1- Deschideți Huawei AppGallery pe telefon

2- Căutați Google Chrome

3- Așteptați să se descarce

4- După ce descărcarea este terminată, promptul de instalare este următoarea destinație. Deci apăsați pe „Instalare”.

5- Atingeți „Deschide” și voila!

Vor primi telefoanele Huawei Google Back 2022?

Deocamdată, nu se știe dacă va reveni sau nu pe Google. Din cauza unor probleme internaționale și deci nu o putem descrie din timp. Deci, până atunci, Huawei va supraviețui fără serviciile Google. Dacă această situație și circumstanțe se rezolvă, există o posibilitate ca serviciile Google să revină la Huawei. Sperăm că fosta glorie va fi atinsă în curând.

 

Chrome a fost primul browser major de navigare care a agregat caseta de căutare și bara de adrese, o laudă pe care majoritatea rivalilor au adoptat-o de atunci. De asemenea, permite utilizatorilor să se conecteze cu conturile lor Google, ceea ce îi asigură că sincronizează marcajele și sortează paginile Web pe mai multe dispozitive. Fără îndoială, Google Chrome este în sine un farmec. Dar deocamdată, deoarece nu este disponibil pe unele dispozitive, puteți trece la alte browsere web pentru a vă termina cu adevărat munca.

Rezumat:

Google Chrome este printre cele mai bune browsere web ale acestei epoci. Puteți profita cu ușurință de caracteristicile sale și vă puteți uimi. Dar, de îndată ce nu este disponibil pe câteva dispozitive, puteți folosi alt browser între timp, cu excepția cazului în care îl veți putea primi înapoi în mână.

Tot ce trebuie să știți Cum putem face backup pentru datele WhatsApp

Articolul precedent

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre durerile de creștere la copii

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *