AcasăDiverseMotive care ar trebui să convingă reprezentantul oricărei companii să aleagă soluţia...

Motive care ar trebui să convingă reprezentantul oricărei companii să aleagă soluţia Power BI

Publicat pe

Articole

Top 20 de piscine din Bucuresti

Bucurestenii, ori cei care sunt in trecere prin Capitala, ba chiar si turistii se pot bucura de cateva ore de plaja si de scaldat la piscinele aflate in Capitala. Si pentru ca tot am vorbit despre turisti – pentru cei care planuiesc sa viziteze...

Un important element în procesul de modernizare al oricărei companii, Power BI este o soluţie modernă menită să analizeze datele în detaliu şi să arate perspectivele afacerii, transformând datele în informaţii în doar câteva minute, orice fel de date, de orânde, pe un singur ecran.

Power BI conectează cu uşurinţă datele

Primul şi cel mai important motiv pentru care reprezentanţii companiilor aleg soluţia Power BI este acela de a aduce cu uşurinţă datele într-un singur ecran, făcând procesul de raportare organizat, vizibil şi accesibil. Acest instrument accepta zeci de conectori externi, astfel încât datele se pot conecta dintr-o bază largă de surse de date.

Graţie conectorilor incorporaţi, se pot încărca dashboarduri din Power BI şi se pot efectua analize în timp scurt, se pot personaliza elemente sau se poţi importa date şi dezvolta dashboarduri şi rapoarte proprii. Power BI deţine o interfaţă drag and drop, eliminând necesitatea de a avea cunoştinţe de programare, în plus se pot combina diferite elemente şi fişiere, permiţând analizarea datelor într-un singur raport.

Power BI este un instrument extrem de important pentru companii

Power BI are un motor de modelare care reprezintă o bază de date ce foloseşte tehnologii moderne ce comprima bazele de date şi se asigura că acestea se încarcă complet. Power BI are o bază de date comprimată, iar în comparaţie cu Excel care încetineşte ritmul de lucru când se ocupă de modele mari, Power BI face faţă tabelelor cu milioane de înregistrări, fără pic de efort.

În plus, Power BI se asigura că datele sunt folosite, lucru ce simplifica raportarea vizuală pentru utilizatorii finali.

Obţinerea imaginilor personalizate cu Power BI

Un alt motiv pentru care utilizatorii, reprezentanţi ai mărilor companii, aleg Power BI este legat de posibilitatea obţinerii de imagini personalizate. Acest program vine cu multe imagini de date standard ce pot fi folosite în rapoarte interactive, fiecare cu propriile opţiuni de personalizare. Astfel, dacă utilizatorii doresc să îşi prezinte datele în maniera specifică, Power BI permite crearea cu uşurinţă propriile imagini, în loc să se limiteze la cele obişnuite.

Power BI răspunde cerinţelor complexe şi realizează cele mai complicate analize

Power BI este un program ce deţine o calitate foarte importantă – aceea de a fi simplu şi de a răspunde cerinţelor complicate venite din partea experţilor în date. O modalitate de a realiza acest lucru este prin sprijinul pentru un limbaj open source, ce dispune de peste 7000 de pachete şi este folosit în principa de statisticieni. Deşi Power BI este suficient pentru a analiza datele cu suport nativ pentru scripturile limbajului de programare, utilizatorii potefectua analize de afaceri mai avansate.

În plus, acest program răspunde analizelor complexe prin caracteristicile Excel cunoscute. Integrarea cu Excel este un avantaj important, astfel încât utilizatorii nu mai trebuie să exporte fişiere, fiind un program uşor de învăţat, ce permite valorificarea expertizei organizaţionale şi uşurarea muncii.

Nu în ultimul rând, datele utilizatorilor sunt în siguranţă, aplicaţia punând la dispoziţie şi funcţia de Întrebări şi răspunsuri care este menită să răspundă utilizatorilor la întrebările şi nelămuririle pe care le au.

Ultimele articole

Cele mai cunoscute expresii din sport

Sursa foto: pixabay.com Sportul, ca și viața, este plin de momente imprevizibile, iar norocul și...

5 sfaturi utile pentru o amenajare în stil Feng Shui 

Fie că ești un fan al designului interior sau pur și simplu vrei să...

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...

3 idei de cadouri utile pentru pasionații de gaming

Profilul unui jucător pasionat este, de obicei, unul destul de complex. În general, un...

Articole asemanatoare

Cele mai cunoscute expresii din sport

Sursa foto: pixabay.com Sportul, ca și viața, este plin de momente imprevizibile, iar norocul și...

5 sfaturi utile pentru o amenajare în stil Feng Shui 

Fie că ești un fan al designului interior sau pur și simplu vrei să...

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...