National

Motivul pentru care Apple e data in judecata de clienti: Ar fi vandut datele fara acordul lor

0

Compania Apple a fost data in judecata de mai multi clienti care sustin ca informatiile lor din conturile iTunes au fost vandute unor terti, scrie Billboard.

Reclamantii cer daune in valoare de 5 milioane de dolari, potrivit documentelor depuse vineri la un tribunal din districtul California.

Leigh Wheaton, Jill Paul si Trevor Paul, utilizatori iTunes din Rhode Island si Michigan, au depus plangeri in care sustin ca, in ciuda faptului ca Apple are o campanie privind apararea informatiilor cu caracter personal, a preluat si vandut informatii unor terti.

In documente se mai arata ca Apple isi suplimenteaza veniturile prin vanzarea, imprumutarea si transmiterea catre terti ale informatiilor privind muzica pe care clientii sai o cumpara de pe iTunes Store.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai m…

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

Primul restaurant McDonald’s pentru… albine (Video)

Articolul precedent

La noul program Prima Casa, adica „O familie, o casa”, cu cat ai mai multi copii, cu atat dobanda fixa ar putea sa scada pana la doar 0,9%

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in National