National

Nuclearelectrica a lansat o licitatie de 3,06 milioane euro pentru servicii de mentenanta si piese de schimb

0

Compania Nuclearelectrica, care opereaza centrala nucleara din Cernavoda, a lansat o licitatie de 3,06 milioane euro pentru achizitia de servicii de mentenanta preventiva si corectiva si pentru achizitia de piese de schimb, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

Compania vrea sa cumpere „servicii de mentenanta preventiva si corectiva si asigurare a stocului de piese de schimb pentru monitoarele fixe pentru controlul contaminarii de la CNE Cernavoda si servicii de instruire a personalului de specialitate din cadrul CNE Cernavoda”.

Achizitia are ca obiect servicii de mentenanta preventiva si corectiva pentru monitoarele fixe pentru controlul contaminarii, de fabricatie MIRION (Rados), de la CNE Cernavoda.

In plus, compania vizeaza si asigurarea stocului de piese de schimb critice (pentru interventie rapida) pentru aceste monitoare si servicii de instruire la producator, a personalului de specialitate al CNE Cernavoda, in cadrul unei perioade contractuale de 48 de luni.

Ofertantii trebuie sa aiba un nivel mediu al cifrei de afaceri globala pe ultimii 3 ani (2016, 2017, 2018) de minimum 8 milioane Lei. Garantia de participare trebuie sa fie constituita in valoare de 145.000 lei si trebuie sa fie irevocabila.

Tipul procedurii este licitatie deschisa, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 30 ianuarie 2020.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articolul Nuclearelectrica a lansat o licitatie de 3,06 milioane euro pentru servicii de mentenanta si piese de schimb apare prima dată în Ziarul Top.

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

Cum alegi cea mai potrivita canapea extensibila

Articolul precedent

Guvernul isi asuma raspunderea pe buget, pe 23 decembrie: Ingheata indemnizatiile demnitarilor si reduce subventia pentru partide

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in National