Lifestyle

O vedere mai buna incepe si cu o operatie de blefaroplastie

0

Zona ochilor este prima la care se uita oricine, este zona care atrage privirile, dar si zona care are cel mai mult de suferit pe masura ce inaintam in varsta. De foarte multe ori putem avea exces de piele, muschi care nu functioneaza corect si grasime, pleoape cazute.

In aceste cazuri o blefaroplastie poate rezolva rapid problemele si ne poate reda aspectul estetic placut. Sprancenele indoite, pungile de sub ochi marite excesiv, toate sunt rezultatele slabirii musculaturii din acele zone pe masura ce imbatranim.

Vederea periferica este afectata si ea de pielea care inconjoara ochii aflata in exces. Printr-o operatie simpla de blefaroplastie, realizabila si in clinica Soma Clinic, ochii vor putea fi deschisi complet, tesutul in exces va disparea si vederea se va imbunatati imediat. Blefaroplastia est e insotita de multe ori de ridicarea sprancenelor sau de lifting facial, operatii pe care le puteti solicita de asemenea la clinica Soma Clinic.

In tim…

Citeste mai mult pe i-Lady.ro

Iata ce inseamna, in realitate, ca incep lucrarile la Autostrada Ploiesti-Brasov si de ce soseaua nu va trece prea curand muntii

Articolul precedent

Clientii magazinelor Pegas pot recicla de acum bateriile uzate la bike shop-urile din Bucuresti, Timisoara, Brasov, Constanta si Cluj

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Lifestyle