Travel

Oana Roman și-a luat mobilă pentru casa de 160 000 de euro. Cum arată dormitorul matrimonial și cel al fetiței sale

0

De Livia Lixandru,

Pentru dormitorul mare, vedeta a ales mobilier din lemn masiv, alb, iar pentru camera copilului a mers pe o variant aproape identică, dar punctată de multe elemente roz.

„Sunt foarte bucuroasă, chiar este o realizare pentru mine. Mi-am dorit o casă cu mai mult spaţiu ca să stea şi mama cu noi. Dumnezeu m-a ajutat foarte mult, am  găsit o casă superbă care are în jur de 300 de mp, 4 dormitoare, 2 livinguri, garaj, terase şi o curte de 1.000 de mp.

Avem o livadă frumoasă cu piersici, caişi, meri, dar şi o vie, chiar suntem norocoşi. Ne vom muta în noiembrie, pentru că vom face lucrări de amenajare care vor dura două luni.

Mama va avea spaţiul ei. Abia aştept să petrecem Crăciunul în casă nouă‘, declara Oana Roman recent, despre casa pe care o consideră minune cerească, potrivit Viva.

Citeste mai mult aici

Articolul Oana Roman și-a luat mobilă pentru casa de 160 000 de euro. Cum arată dormitorul matrimonial și cel al fetiței sale apare prima dată în TOP 1.

Citeste mai mult pe Top1.ro

Elena Ionescu, adevărul despre decizia de a divorța: “Amândoi am greșit”. Artista spune că băiețelul ei nu a fost afectat de separare

Articolul precedent

Ministerul Economiei vrea sa schimbe Consiliul de Administratie al Romgaz

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Travel