AcasăDiverseObtine un credit pentru firma ta in doar 8 ore

Obtine un credit pentru firma ta in doar 8 ore

Publicat pe

Articole

Top 5 modele de ochelari de soare: Ce alegi ca să fii în tendințe

Trendurile în modă se schimbă de la un sezon la altul, iar dacă îți dorești să afli care sunt noile tendințe în materie de ochelari de soare în 2023, ți-am pregătit un mini-ghid cu cele mai populare modele. Iată care sunt ochelarii de soare...

Pentru afacerile la  inceput de drum, orice suport din exterior este binevenit in ceea ce priveste procesul lor de dezvoltare. Din dorinta de a deveni un pilon de sustinere pentru economie, am dezvoltat programe de finantare care sa ii ajuta sa isi indeplineasca toate obiectivele pe termen scurt si lung. Micro creditele Omnicredit reprezinta solutia ideala de rezolvare a tuturor problemelor de natura financiara pe care le intampina micii antreprenori in raport cu afacerile lor la un moment dat. De aceea, facem tot posibilul pentru a asigura un cadru cat mai larg de aplicare si acordare a acestora.

Alege dintre optiunile noastre de credite pentru firme de aici!

Despre omnicredit si solutiile noastre

Suntem prima platforma din Romania de tipul finetech, ceea ce ne claseaza in topul celor mai eficienti parteneri in ceea ce priveste furnizarea de ajutor financiar la nevoie. In demersul nostru de a ajuta intreprinderile mici, am creionat trei servicii de baza destinate acestora. Astfel ca, in functie de situatia curente, acestea pot solicita inscrierea intr-un program de factoring, de scontare sau de micro finantare. La baza, toate trei presupun mecanisme si metode diferite de functionare, insa finalitatea vizata este aceeasi. Prin intermediul oricaruia dintre cele trei programe, clientul este sustinut in demersul lui de a accesa lichiditati proprii sau imprumutate.

Cea de-a doua categorie este prevazuta in programul de micro finantare, prin intermediul caruia, orice business care a intreprins activitate economica in ultimele trei luni, poate solicita imprumuturi de pana la 250.000 de lei. Imprumutul are valabilitate de un an de zile de la data semnarii contractului si se achita in rate lunare. Atat valoarea ratelor, cat si data la care este necesara plata lor se stabilesc de comun acord si vor fi mentionate in contract, pentru a asigura transparenta totala. Tot acest proces se realizeaza in schimbul unui comision infim, al carui procent este stabilit si calculat inainte de a semna documentele, in raport cu puterea de generare de profit a firmei, tocmai pentru a ne asigura de ambele parti ca nu apar inconveniente pe parcurs. 

Cine are acces si care sunt conditiile pentru a intra in posesia unui micro-credit?

Oricine detine o afacere functionala care isi doreste sa acceseze aceste servicii are libertate deplina sa o faca si poate intra in posesia beneficiilor pe care le poseda chiar in 8 ore de la primirea raspunsului care comunica aprobarea.

Pentru a depune o cerere in acest sens, este necesar sa va creati un cont in aplicatia noastra unde sa furnizati datele personale solicitate. Dupa acest pas, nu mai urmeaza decat sa alegeti dintre optiunile de creditare disponibile, sa selectati durata pe care vreti sa se intinda creditul (maxim 12 luni) si sa realizati un calcul demo al valorii ratelor lunare, in asa fel incat sa stabiliti singuri care este cea mai rentabila varianta pentru afacerea dumneavoastra. De aici, trimiteti cererea, iar noi ne angajam sa oferim un raspuns in urmatoarea ora. Daca toate detaliile sunt in regula, puteti sa va asteptati sa intrati in posesia banilor chiar din acea zi. Ne dorim sa conturam o relatie de colaborare pe termen lung, mutual benefica, serviciile oferite de noi fiind in totalitate dezvoltate pentru a oferi solutii multiple si maleabile la orice solicitare.

De asemenea, daca intampinati dubii in ceea ce priveste alegerea celei mai bune optiuni dintre toate cele oferite de noi, echipa noastra de specialistii cu peste 15 ani de experienta in spate, sta in permanenta la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi toate detaliile necesare sau chiar consultanta aplicata, in asa fel incat sa aveti siguranta ca optati pentru solutia ideala. 

Ultimele articole

Cum îți alegi cei mai buni candidați? 3 aspecte din oferta de lucru care te diferențiază de alți angajatori

Pentru a avea o companie de succes este nevoie ca în primul rând să...

Folosirea optimă a spațiului: Închiderea balconului pentru funcționalitate maximă

Închiderea balconului cu sticlă și aluminiu este o soluție inteligentă pentru proprietarii de locuințe...

Curățenia după constructor – mai ușoară ca niciodată cu firmele specializate

După finalizarea unui proiect de construcție sau renovare a unei proprietăți, există întotdeauna o...

Cum poate fi utilizată hala de către o măcelărie?  – Descoperă sfaturi pentru a închiria hala potrivită

O hală poate fi utilizată în mai multe moduri de către o măcelărie pentru...

Articole asemanatoare

Cum îți alegi cei mai buni candidați? 3 aspecte din oferta de lucru care te diferențiază de alți angajatori

Pentru a avea o companie de succes este nevoie ca în primul rând să...

Folosirea optimă a spațiului: Închiderea balconului pentru funcționalitate maximă

Închiderea balconului cu sticlă și aluminiu este o soluție inteligentă pentru proprietarii de locuințe...

Curățenia după constructor – mai ușoară ca niciodată cu firmele specializate

După finalizarea unui proiect de construcție sau renovare a unei proprietăți, există întotdeauna o...