AcasăDiversePanourile cu led de acasă, un accent modern

Panourile cu led de acasă, un accent modern

Publicat pe

Articole

CNAIR ar putea inaugura, in acest an, mai putin de un sfert din autostrazile promise (Foto&Video)

Ministerul Transporturilor si Compania de Drumuri risca sa nu poata inaugura, in acest an, nici macar un sfert din cei 180 de kilometri de autostrada promisi.De fapt, la inceputul lui 2019, purtatorul de cuvant al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Alin...

Pe lângă o iluminare bună pentru spațiul rezidențial, varianta amplasării și a unor panouri cu led care nu sunt dăunătoare pentru oameni sau plante este oricând binevenită.

La fabricarea lor se utilizează o cantitate mai mică de material decât în cazul unor candelabre, de exemplu.

De ce să îți instalezi panouri led în casă?

Acest fapt contribuie la o mai ușoară întreținere a unor surse de iluminat artificial. Pe lângă faptul că sunt foarte economice și luminoase pe toată suprafața, durabilitatea pe care o au le fac să fie variante tot mai frecvent întâlnite în practică în materie de amenajări interioare.

Un panou led poate emite o lumină albă rece cu o temperatură de culoare de până la 6.000K ( foarte bună în bucătărie, pe holuri), dar există și panouri cu lumină caldă care produc un sentiment de confort și căldură (ideale pentru camere gen living, dormitor și locuri care au nevoie de un decor deosebit).

Randamentul financiar pe care un panou led îl prezintă este indiscutabil, mai ales pentru că este un mod curat și ușor de a produce lumina necesară într-un spațiu interior, fără a genera căldură sau raze ultraviolete.

Cu o singură piesă, respectiv un panou led, există posibilitatea unei decorări deosebit de elegante, moderne, într-o anumită zonă.

Chiar dacă un pic mai scumpă, prin achiziția unei asemenea surse de iluminat decât a uneia convenționale, pe termen mediu și lung se va economisi mai multă energie folosind acest tip de corp electric.

Beneficiile unor panouri cu led sunt multe și importante, dar trebuie subliniat că trebuie întotdeauna ele trebuie ca să fie achiziționate de la un furnizor respectabil, așa cum este, de exemplu, Eglo Romania care oferă clienților produse de o calitate superioară.

Nu alegeți niciodată panouri de iluminat ieftine, deoarece nu reprezintă întotdeauna cea mai bună soluție.

Acordați atenție tuturor caracteristicilor tehnice ale acestor surse led și mai ales cantității de lumeni pe care o furnizează un astfel de panou, așa încât să vă asigurați că veți beneficia de o iluminare de calitate.

Panou led este alegerea ideală pentru orice casă, deoarece combină finisarea deosebită cu economia.

Panoul cu led este un concept inovator care oferă o iluminare generală directă sau indirectă cu accente fixe, fiind o tendință de ultimă oră în materie de decorare cu ajutorul luminii a unor spații interioare.

Panourile led pot fi găsite mai ales sub formă pătrată sau rotundă, dar și dreptunghiulară sau ovală.

Corpul unui panou led poate economisi până la 80% mai multă energie decât lămpile cu incandescență clasice sau cele cu halogen.

Ele vă vor ajuta ca să creați un confort și o calitate a vieții de familie pe care o meritați, va genera luminozitatea ideală pentru mediul rezidențial.

Fiind discrete, sfârșesc prin a combina iluminarea bună cu modernitatea și stilul. Panourile cu led se potrivesc cu orice decor. Reprezintă o alegere potrivită, deoarece au un raport cost/beneficiu ridicat.

Câteva dintre avantajele acestora

Pot economisi până la 80% din energie, au o durată de viață care poate ajunge și la 40.000 de ore, au nevoie o întreținere redusă, lumina oferită este indirectă și împrăștiată (ceea ce este mai confortabil pentru ochi) și nu dăunează mediului deoarece materialele din care sunt confecționate pot fi reciclabile în proporție de 98%.

În plus, panourile nu emit raze ultraviolete și infraroșii, nu emit căldură și nici nu atrag insecte nedorite.

Sunt foarte populare în viața de zi cu zi, deoarece le putem vedea în multe locuri și, de ce nu, chiar și în casele noastre.

Proiectarea este făcută în așa fel încât să se potrivească perfect. Poate fi instalat un astfel de panou pe perete sau încorporat în tavane de ipsos, lemn, plăci.

Ia-ți și tu cele mai frumoase panouri led de la Eglo Romania!

Ultimele articole

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...

3 idei de cadouri utile pentru pasionații de gaming

Profilul unui jucător pasionat este, de obicei, unul destul de complex. În general, un...

Gestionarea riscului în trading: Cum să-ți protejezi capitalul și să-ți maximizezi profiturile

Tradingul este o activitate financiară care implică un grad semnificativ de risc. Pentru a...

Jurassic Park: Survival, un nou joc video de aventură, așteptat să fie lansat în 2024

Franciza Jurassic Park continuă să fie în centrul atenției în lumea divertismentului, atât pe...

Articole asemanatoare

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...

3 idei de cadouri utile pentru pasionații de gaming

Profilul unui jucător pasionat este, de obicei, unul destul de complex. În general, un...

Gestionarea riscului în trading: Cum să-ți protejezi capitalul și să-ți maximizezi profiturile

Tradingul este o activitate financiară care implică un grad semnificativ de risc. Pentru a...