AcasăDiversePanourile cu led de acasă, un accent modern

Panourile cu led de acasă, un accent modern

Publicat pe

Articole

Cât costă omologarea jantelor la RAR?

Sursa foto: Pixabay.com Alegerea jantelor poate părea extrem de grea pentru un șofer amator, pentru că opțiunea presupune cunoașterea unor detalii tehnice destul de complexe.  Montarea de jante care au caracteristici greșite este periculoasă, deoarece poate crea probleme grave pentru celelalte componente ale masinii. Din fericire,...

Pe lângă o iluminare bună pentru spațiul rezidențial, varianta amplasării și a unor panouri cu led care nu sunt dăunătoare pentru oameni sau plante este oricând binevenită.

La fabricarea lor se utilizează o cantitate mai mică de material decât în cazul unor candelabre, de exemplu.

De ce să îți instalezi panouri led în casă?

Acest fapt contribuie la o mai ușoară întreținere a unor surse de iluminat artificial. Pe lângă faptul că sunt foarte economice și luminoase pe toată suprafața, durabilitatea pe care o au le fac să fie variante tot mai frecvent întâlnite în practică în materie de amenajări interioare.

Un panou led poate emite o lumină albă rece cu o temperatură de culoare de până la 6.000K ( foarte bună în bucătărie, pe holuri), dar există și panouri cu lumină caldă care produc un sentiment de confort și căldură (ideale pentru camere gen living, dormitor și locuri care au nevoie de un decor deosebit).

Randamentul financiar pe care un panou led îl prezintă este indiscutabil, mai ales pentru că este un mod curat și ușor de a produce lumina necesară într-un spațiu interior, fără a genera căldură sau raze ultraviolete.

Cu o singură piesă, respectiv un panou led, există posibilitatea unei decorări deosebit de elegante, moderne, într-o anumită zonă.

Chiar dacă un pic mai scumpă, prin achiziția unei asemenea surse de iluminat decât a uneia convenționale, pe termen mediu și lung se va economisi mai multă energie folosind acest tip de corp electric.

Beneficiile unor panouri cu led sunt multe și importante, dar trebuie subliniat că trebuie întotdeauna ele trebuie ca să fie achiziționate de la un furnizor respectabil, așa cum este, de exemplu, Eglo Romania care oferă clienților produse de o calitate superioară.

Nu alegeți niciodată panouri de iluminat ieftine, deoarece nu reprezintă întotdeauna cea mai bună soluție.

Acordați atenție tuturor caracteristicilor tehnice ale acestor surse led și mai ales cantității de lumeni pe care o furnizează un astfel de panou, așa încât să vă asigurați că veți beneficia de o iluminare de calitate.

Panou led este alegerea ideală pentru orice casă, deoarece combină finisarea deosebită cu economia.

Panoul cu led este un concept inovator care oferă o iluminare generală directă sau indirectă cu accente fixe, fiind o tendință de ultimă oră în materie de decorare cu ajutorul luminii a unor spații interioare.

Panourile led pot fi găsite mai ales sub formă pătrată sau rotundă, dar și dreptunghiulară sau ovală.

Corpul unui panou led poate economisi până la 80% mai multă energie decât lămpile cu incandescență clasice sau cele cu halogen.

Ele vă vor ajuta ca să creați un confort și o calitate a vieții de familie pe care o meritați, va genera luminozitatea ideală pentru mediul rezidențial.

Fiind discrete, sfârșesc prin a combina iluminarea bună cu modernitatea și stilul. Panourile cu led se potrivesc cu orice decor. Reprezintă o alegere potrivită, deoarece au un raport cost/beneficiu ridicat.

Câteva dintre avantajele acestora

Pot economisi până la 80% din energie, au o durată de viață care poate ajunge și la 40.000 de ore, au nevoie o întreținere redusă, lumina oferită este indirectă și împrăștiată (ceea ce este mai confortabil pentru ochi) și nu dăunează mediului deoarece materialele din care sunt confecționate pot fi reciclabile în proporție de 98%.

În plus, panourile nu emit raze ultraviolete și infraroșii, nu emit căldură și nici nu atrag insecte nedorite.

Sunt foarte populare în viața de zi cu zi, deoarece le putem vedea în multe locuri și, de ce nu, chiar și în casele noastre.

Proiectarea este făcută în așa fel încât să se potrivească perfect. Poate fi instalat un astfel de panou pe perete sau încorporat în tavane de ipsos, lemn, plăci.

Ia-ți și tu cele mai frumoase panouri led de la Eglo Romania!

Ultimele articole

Nu știi dacă să îți cumperi o casă sau un apartament? Vezi aici ce lucruri trebuie să ai în vedere pentru această decizie

Decizia de a-ți cumpăra propria locuință este una dintre cele mai importante hotărâri pe...

Cum să organizezi un grătar în aer liber? 5 sfaturi utile

Organizarea unui grătar în aer liber poate fi o experiență extrem de plăcută, oferindu-ți...

Cum să-ți perfecționezi abilitățile analitice folosind metode neobișnuite

Capacitatea de a gândi analitic este o calitate esențială pentru a lua decizii informate...

Beneficiile miscarii si dansului asupra sanatatii si starii de spirit

Intr-o era in care stresul si sedentarismul au devenit parte din viata cotidiana, gasirea...

Articole asemanatoare

Nu știi dacă să îți cumperi o casă sau un apartament? Vezi aici ce lucruri trebuie să ai în vedere pentru această decizie

Decizia de a-ți cumpăra propria locuință este una dintre cele mai importante hotărâri pe...

Cum să organizezi un grătar în aer liber? 5 sfaturi utile

Organizarea unui grătar în aer liber poate fi o experiență extrem de plăcută, oferindu-ți...

Cum să-ți perfecționezi abilitățile analitice folosind metode neobișnuite

Capacitatea de a gândi analitic este o calitate esențială pentru a lua decizii informate...