AcasăSmartphonePlănuiești să îți cumperi un telefon iPhone 15? Câteva accesorii de care...

Plănuiești să îți cumperi un telefon iPhone 15? Câteva accesorii de care poți avea nevoie

Publicat pe

Articole

De Ce Este Important Să Folosești Mopuri Profesionale în Spațiile Foarte Des Utilizate

Curățenia și igiena sunt aspecte cruciale în orice mediu, dar devin deosebit de esențiale în spațiile foarte des utilizate, precum centrele comerciale, birourile, hotelurile, școlile și instituțiile medicale. Utilizarea mopurilor profesionale în aceste locuri are o importanță semnificativă, iar în acest articol vom explora...

Odată cu lansarea noului iPhone 15, apare și nevoia accesoriilor destinate acestuia. Dacă plănuiești să achiziționezi un telefon și te-ai gândit la acest model, ține cont că selecția de accesorii este foarte bogată, de la cele mai mici adaptoare și cabluri, până la cele mai mari și grele baterii externe sau încărcătoare wireless.

Iată câteva accesorii folositoare pentru iPhone 15:

Pop Socket-uri

Dacă ești un utilizator care preferă mereu o priză bună asupra telefonului, un pop socket s-ar putea să fie exact ceea ce cauți. Acesta se lipește pe spatele telefonului, unele sunt chiar compatibile cu Mag Safe și au o prindere magnetică, iar printr-o simplă apăsare se extinde și oferă o priză mai bună în palmă. Astfel, vei avea un confort mai bun și vei sta liniștit cu telefonul în mână, știind că nu îl vei scăpa accidental.

Huse de protecție

Acestea sunt esențiale pentru a-ți păstra telefonul în siguranță de zgârieturi, lovituri sau alte daune accidentale. Există foarte multe modele de huse, poți alege o husă originală Apple sau huse ale altor producători. Pot fi din silicon, piele naturală, TPU sau alte materiale rezistente și elegante. Unele huse au și funcția Mag Safe, care îți permite să atașezi accesorii magnetice la spatele telefonului, cum ar fi un portofel, un suport sau un încărcător wireless. Poți găsi o selecție de huse iPhone 15 de pe brandgsm.ro și alege una care ți se potrivește.

Baterii externe

Acestea îi oferă o autonomie extinsă telefonului atunci când nu ai acces la o priză sau la un încărcător wireless. Sunt foarte utile pentru călătorii, drumeții sau alte activități în aer liber. Poți alege o baterie externă cu capacitate mare, care îți poate încărca telefonul de mai multe ori sau una mai mică și mai ușoară, care îți poate oferi un plus de energie în caz de urgență. Unele baterii externe au și funcția Mag Safe, care îți permite să le atașezi la spatele telefonului fără a avea nevoie de cabluri.

Încărcătoare wireless

Acestea îți oferă o experiență de încărcare mult mai simplă și rapidă, fără a avea nevoie de cabluri. Tot ce trebuie să faci este să plasezi telefonul pe o bază de încărcare wireless și să lași bateria să se umple. Unele încărcătoare wireless au și funcția Mag Safe, care îți asigură o aliniere perfectă și o încărcare mai eficientă.

Cabluri și adaptoare

Noul iPhone 15 este primul telefon produs de Apple cu un port USB C. Dacă ești un utilizator nou, nu vei avea probleme deoarece cablul inclus este compatibil. Ține minte totuși că este varianta standard și nu oferă vitezele maxime posibile. Dacă vrei să transferi mai rapid datele de pe telefon sau să îl încarci mai rapid, atunci ai nevoie de un alt cablu, unul care suportă viteze mai mari. O altă problemă apare atunci când ești un utilizator mai vechi al produselor Apple și ai și cabluri mai vechi. Ca să poți folosi aceste cabluri vei avea nevoie de un adaptor de la portul Lightning la USB C. De asemenea, un adaptor de la USB C la USB A s-ar putea să îți fie folositor când vine vorba de conexiunea cu un calculator deoarece nu toate oferă un port USB C.

Indiferent ce alegere faci când vine vorba de accesoriile telefonului tău, ține minte că mereu există o soluție și o rezolvare la orice nevoie ai avea de la acesta. Fie că bateria sau protecția este o prioritate, fie că transferul de date și viteza de încărcare sunt mai importante, mereu vei găsi ceva ce să te mulțumească.

Sursa foto: unsplash.com

Ultimele articole

Înțelegerea impactului temperaturii asupra ceasurilor inteligente

Ceasurile inteligente au devenit părți integrante ale vieții noastre de zi cu zi, oferindu-ne...

Transformarea digitală a arhivelor: de la documente fizice la arhive digitale

Transformarea digitală a arhivelor reprezintă procesul de conversie a documentelor și înregistrărilor fizice în...

Cum să alegi firma de curierat potrivită pentru compania ta?

În lumea afacerilor de astăzi, viteza și eficiența cu care produsele ajung la client...

Știință și artă în bucătărie: secrete și sfaturi utile

În universul culinar, întâlnirea dintre știință și artă creează un spectacol inegalabil de arome,...

Articole asemanatoare

Înțelegerea impactului temperaturii asupra ceasurilor inteligente

Ceasurile inteligente au devenit părți integrante ale vieții noastre de zi cu zi, oferindu-ne...

Transformarea digitală a arhivelor: de la documente fizice la arhive digitale

Transformarea digitală a arhivelor reprezintă procesul de conversie a documentelor și înregistrărilor fizice în...

Cum să alegi firma de curierat potrivită pentru compania ta?

În lumea afacerilor de astăzi, viteza și eficiența cu care produsele ajung la client...