Diverse

Pompa de stropit electrică pentru o muncă ușoară

0

Fiecare grădinar vrea să aibă echipamente de înaltă calitate în arsenalul lui. Pentru a acorda îngrijire permanență plantelor și copacilor, acestea trebuie stropite împotriva dăunătorilor și bolilor. Este mai ușor să efectuezi o astfel de procedură consumatoare de timp cu pompa de stropit electrica

Principalul avantaj al acestui tip de dispozitiv este că funcționează electric. Acest lucru facilitează foarte mult munca proprietarului grădinii sau parcelei. Pe lângă simplificarea muncii grădinarului, pompa de stropit electrică funcționează mult mai rapid și mai productiv decât dispozitivele manuale. Prin urmare, atunci când alegi o pompă de stropit pentru grădina ta sau pentru o parcelă mai mare, ar trebui să studiezi cu atenție caracteristicile și principiul de funcționare al dispozitivului, astfel încât să nu faci greșeli atunci când o cumperi.

Inițial, înainte de a alege un model electric, ar trebui să te familiarizezi cu caracteristicile speciale ale acestui dispozitiv. În acest fel, acest echipament ajută la realizarea îngrijirii necesare a copacilor și plantelor, confortabil și eficient, deoarece presiunea va fi menținută automat la nivelul cerut de o pompă electrică. 

Prin urmare, importanța auto-irigării este eliminată, ca și în cazul tehnicienilor mecanice. În plus, cea mai importantă caracteristică a pompei de stropit electrică este că ajută la răspândirea substanțelor chimice pe copaci, componente sau îngrășământ chiar și în cel mai subțire film. Prin urmare, costul produselor chimice va fi minim. 

Tratarea plantelor cu pompa de stropit electrică se poate face împotriva insectelor dăunătoare (gândaci, furnici etc.), pentru hrănirea plantelor cu îngrășăminte, pulverizare cu apă. Aceleași operațiuni pot fi efectuate în zone închise, cum ar fi sere și alte locuri.

Pompa de stropit electrică – Caracteristici

Adesea, această tehnică este completată de o tijă telescopică de peste 1 metru, și acest lucru te poate ajuta să faci față copacilor și arbuștilor mici fără eforturi mari. Datorită faptului că greutatea principală a dispozitivului va fi pe containerul de pe umăr, echipat cu benzi specializate, nu este dificil să te deplasezi pe distanțe scurte. Capacitatea rezervorului poate varia în funcție de tipul de echipament – de la 5 la 20 de litri.

Principiul de funcționare

Pompa electrică de stropit funcționează pe principiul necesității creșterii presiunii apei și se oprește automat dacă presiunea este aproape de cel mai înalt nivel. Merită spus că un ciclu complet de încărcare va fi suficient pentru 6 ore de utilizare continuă. 

În această perioadă, vei distribui aproximativ 500 kg de fluid, iar consumul de energie va fi de aproximativ 300 de wati pentru 1 oră de funcționare. În cazul în care pompa de stropit va fi utilizată la intervale scurte de timp, perioada totală de utilizare a acesteia va crește. Modul de încărcare a bateriilor se face conform metodei clasice, prin conectarea dispozitivului la o priză standard de 220 V.

Registrul Constructorilor, benefic pentru tine

Articolul precedent

Brightway® te invata tainele Microsoft Office

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Diverse