AcasăSanatatePsihiatru în București - diagnostic aprofundat al tuturor tulburărilor mentale

Psihiatru în București – diagnostic aprofundat al tuturor tulburărilor mentale

Publicat pe

Articole

Curs valutar: Euro continua ascensiunea spre nivelul de 4,76 lei

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a anuntat, luni, un curs de referinta de 4,7569 lei/euro, in crestere cu 0,01% fata de valoarea atinsa vineri.Dolarul american, cotat indirect in piata romaneasca prin raportare la paritatea euro/dolar, a crescut de la 4,2784 lei la 4,2876 lei. In...

Bolile mintale sunt adesea asociate cu frica, îngrijorarea și neputința și, datorită complexității și individualității lor, de obicei nu pot fi tratate singure. Suportul adecvat și de înțelegere este esențial – nu numai dintr-o perspectivă privată, ci și într-o formă medicală profesională. 

Prin urmare, ai nevoie de un psihiatru in Bucuresti, care are timp pentru un diagnostic cuprinzător, pentru a începe apoi, un tratament personalizat cu tine și care va aduce îmbunătățiri sau vindecarea bolii. Uneori, utilizarea medicamentelor poate fi, de asemenea, o parte importantă a terapiei. Cu mulți ani de experiență în diagnosticare și tratament, psihiatrul Mihaela Dumitru este alături de tine cu competență și discreție la problemele tale mintale.

Interviu psihiatric

Cel mai important instrument în diagnosticul medicului, este interviul psihiatric. Îți va oferi spațiu pentru a-ți prezenta problema și a te ghida cu întrebările sale. Ce probleme psihice s-au dezvoltat? Ce ți s-a întâmplat? Care este situația ta de viață? Pas cu pas, apare o imagine diferențiată care îi permite să pună un diagnostic. 

Uneori este nevoie de descoperiri suplimentare, cum ar fi anamneza externă, teste psihometrice, examinări de laborator sau extinderea diagnosticului oferită de alți specialiști. Tulburările pot fi de orice natură, cum ar fi depresive, sindromul Burnout, tulburări bipolare (boli „maniaco-depresive”), tulburări de anxietate, somatoforme (disconfort fizic sau durere fără o cauză fizică explicativă adecvată), obsesiv-compulsive, tulburări de spectru obsesiv-compulsiv (de exemplu, dependență de cumpărături, colectare compulsivă, tragere compulsivă a părului), tulburare de alimentaţie, sechele, tulburări de personalitate, tulburări de somn, crize mentale (de exemplu, probleme într-un parteneriat / familie sau la locul de muncă, după despărțiri / divorțuri, după pierderea rudelor sau în caz de boli cronice), boli psihotice, de exemplu schizofrenie, dependențe de alcool, droguri, demenţă. 

Asistență profesională și competență

După una sau mai multe discuții, se creează un plan preliminar de tratament în consultare cu tine, pe care îl va verifica întotdeauna pentru succesul acestuia în cursul următor și, dacă este necesar, îl va schimba. Componentele esențiale ale conceptului, sunt îmbunătățirea înțelegerii și gestionării bolilor, psihoterapiei și tratamentului medicamentos. 

Mulți oameni se confruntă cu probleme emoționale sau cu o boală mentală pe parcursul vieții lor. Atunci este adesea dificil să cauți ajutor profesional. Cu mulți ani de experiență clinică, psihiatrul Mihaela Dumitru îți poate oferi asistență profesională și competentă în toate problemele de diagnostic, sfaturi și terapie și te poate ajuta să îți atenuezi simptomele, să rezolvi problemele și să recâștigi satisfacția în viață. 

Într-o atmosferă calmă și relaxată, medicul psihiatru își ia timp să te asculte și să te sprijine în a face față nevoilor tale psihiatrice. Tratarea pacienților într-un mod încrezător și apreciativ este foarte importantă pentru medicul psihiatru. Vei beneficia de o programare, ceea ce înseamnă că nu vei sta la ușa cabinetului. De asemenea, oferă programare flexibilă pentru pacienții care lucrează. 

Ultimele articole

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...

3 idei de cadouri utile pentru pasionații de gaming

Profilul unui jucător pasionat este, de obicei, unul destul de complex. În general, un...

Gestionarea riscului în trading: Cum să-ți protejezi capitalul și să-ți maximizezi profiturile

Tradingul este o activitate financiară care implică un grad semnificativ de risc. Pentru a...

Jurassic Park: Survival, un nou joc video de aventură, așteptat să fie lansat în 2024

Franciza Jurassic Park continuă să fie în centrul atenției în lumea divertismentului, atât pe...

Articole asemanatoare

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...

3 idei de cadouri utile pentru pasionații de gaming

Profilul unui jucător pasionat este, de obicei, unul destul de complex. În general, un...

Gestionarea riscului în trading: Cum să-ți protejezi capitalul și să-ți maximizezi profiturile

Tradingul este o activitate financiară care implică un grad semnificativ de risc. Pentru a...