Sport

Reguli pe care trebuie să le respecți dacă vrei să joci la pariuri

0
Cheerful man holding smartphone and celebrate win a bet. Soccer bet, sports gambling. Football stadium on the background.

Pariurile sportive sunt un mod de distracție pentru pasionații de sporturi, care poate aduce câștiguri substanțiale dacă sunt abordate corect. Din păcate, mulți oameni văd în pariuri o sursă de venit sigură, ceea ce duce la investiții mari și la riscuri uriașe. Dacă vrei să pariezi, cea mai importantă regulă este și cea mai simplă: pariază doar pentru a te distra și consideră banii pariați ca fiind deja pierduți! Atunci când câștigi, consideră câștigul ca fiind noroc, nu o certitudine.

Pariurile sportive pot crea dependență și pot duce la pierderi substanțiale de bani, însă nu înseamnă că nu trebuie să te bucuri de ele.

Înainte de a-ți începe aventura în casele de pariuri, însă, este bine să ai în vedere alte câteva reguli decât cea de a considera banii pariați ca fiind deja pierduți.

 

  • Ce reguli trebuie să le respecți dacă joci la pariuri?

 

  1. Asigură-te că ai un money management. Înainte de a începe să pariezi este bine să ai o anumită strategie prin care îți cheltuiești banii. 
  2. Nu paria doar pe baza cotelor. Majoritatea pariorilor se ghidează după cote pariuri, fără să analizeze meciurile pentru care dau un pronostic. Este o greșeală uriașă, în condițiile în care cotele nu sunt întotdeauna relevante (nu țin cont de starea fizică a jucătorilor, de evenimentele din ziua meciului, de vreme etc.).
  3. Stabilește un obiectiv. Este o altă regulă importantă pe care poți să o respecți. Stabilește un obiectiv palpabil și încearcă să ajungi la el. Evident, obiectivul trebuie să fie cât mai realist. Dacă îți propui să câștigi 1 milion de dolari, este posibil să nu reușești.
  4. Evită să joci la recuperare! Dacă ai pierdut un bilet, evită să pariezi impulsiv pentru a-ți recupera paguba. Cea mai bună strategie pe care o poți avea este de a-ți păstra metoda cu care ai început și de a paria doar în urma unor analize atente.
  5. Încearcă să eviți să joci pe mai multe evenimente în același timp. Biletele cu multe evenimente pot părea atractive, însă de cele mai multe ori ajung să fie pierzătoare. Încearcă să eviți să joci mai multe evenimente pe același bilet, mizând mai degrabă pe pariuri single.
  6. Nu juca pronosticuri pe care le găsești pe alte site-uri. Dacă găsești bilete gata create, încearcă să le treci printr-un filtru personal și să analizezi meciurile. Este posibil să descoperi detalii pe care cei care au făcut biletul nu le-au descoperit.

Pariurile sportive sunt un joc de noroc, însă, cu analiză și cu atenție, poți să atragi norocul de partea ta. Există destul de mulți pariori care au transformat activitatea de pariere într-un stil de viață, însă în același timp, există mult mai mulți care au ajuns să piardă sume considerabile în încercarea de a se îmbogăți. Dacă vrei să devii parior de succes, este bine să știi că întreaga activitate este similară unui job full time și ai nevoie de timp, răbdare și muncă.

5 sfaturi practice despre cum să fii o gazdă primitoare și organizată, cu minimum de efort

Articolul precedent

Îți place să organizezi petreci și întalniri la tine acasa? Iată cum poți decora încăperea de oaspeți pentru a-ți uimi musafirii

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *