National

Romania Recicleaza: 50.000 kg de echipamente electrice vechi predate de romani in prima luna de campanie

0

Peste 50.000 kg de aparatura electrica veche si baterii uzate au fost predate spre reciclare in prima luna a campaniei „Romania Recicleaza”, organizata de Asociatia Environ si Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor (SNRB), in parteneriat cu autoritatile publice locale.

Incurajati de sloganul „DEEEgeaba pastrezi deseurile de echipamente electrice si electronice. Recicleaza-le si castigi premii pe loc!” si de recompense, sute de romani au predat spre reciclare aparatura electrica veche.

In prima etapa a programului (15 aprilie – 15 mai) au avut loc actiuni de colectare in 35 de orase si comune (din judetele Prahova, Suceva, Maramures, Hunedoara, Constanta, Olt s.a) in care cetatenii s-au moblizat pentru reciclare.

In topul localitatilor din care s-au colectat cele mai mari cantitati de DEEE-uri se numara Caracal, Harsova si Baia Sprie (Maramures) . Pentru urmatoarele saptamani alte 40 de localitati – printre …

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

Clientii magazinelor Pegas pot recicla de acum bateriile uzate la bike shop-urile din Bucuresti, Timisoara, Brasov, Constanta si Cluj

Articolul precedent

Ai nevoie de o tablă magnetică dacă ești informatician?

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in National