National

Scrisoare catre ministrul Economiei: Compania Nationala a Uraniului se afla in blocaj, angajatii nu si-au primit salariul de 2 luni

0

Cartel Alfa a transmis, miercuri, o scrisoare deschisa ministrului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil-Daniel Popescu, in care atrage atentia asupra situatiei Companiei Nationale a Uraniului.

„Singurul producator de combustibil nuclear se afla in blocaj, iar salariatii sai nu si-au primit salariile de doua luni”, a transmis Cartel Alfa, alaturi de alte solicitari referitoare la aceeasi companie.

„Domnule ministru, Compania Nationala a Uraniului (CNU) este singurul producator de pe teritoriul Romaniei a combustibilului nuclear. Aceasta reprezinta ‘o activitate de interes strategic’, iar CNU face parte din strategia privind independenta energetica a Romaniei.

Desi legile sunt clare in acest sens, interesele de grup au facut ca numeroase persoane si structuri sa le ignore, conducand la situatia actuala a companiei, care prejudiciaza atat salariatii, cat si interesele economiei nationale”, a transmis, miercuri,…

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

Romania, in topul competitiei de hacking la DefCamp, cea mai mare conferinta de securitate cibernetica din regiune

Articolul precedent

Pana la 90% reducere la zeci de mii de piese de mobilier si decoratiuni disponibile de Black Friday pe Vivre.ro

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in National