National

Sectorul 2 plateste cea mai mare taxa de gunoi din tara. Firma de salubritate primeste de 3 ori mai mult decat incaseaza Primaria

0

Locuitorii Sectorului 2 platesc din acest an cea mai mare taxa de gunoi din tara: 13,25 de lei pe luna, adica 159 de lei pe an. Cei care colecteaza separat deseurile reciclabile beneficiaza de o subventie de 39 de lei, ceea ce inseamna ca achita 129 de lei anual.

De la 1 martie, de cand a intrat in vigoare taxa, si pana in prezent, la bugetul local s-au incasat 6,4 milioane de lei. In acelasi timp, pentru operatorul aflat sub contract cu primaria s-au platit 19,7 milioane lei, adica de trei ori mai mult decat incasarile din taxa de habitat.

Iar firma care se ocupa de ridicarea gunoiului in Sectorul 2 este Supercom SA. Adrian Alexandru, consilier local USR, avertizeaza ca, de 15 ani, la Sectorul 2 nu s-a mai organizat o licitatie pentru servicii de salubrizare contractele, fiindu-i atribuite doar Supercom.

Anul trecut, spune Adrian Alexandru, Primaria Sectorului 2 si Consiliul Sectorului 2 au fost obligate de Inalta Curte de Casatie si Justitie sa organizeze…

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

Teodorovici spune ca proiectul privind rectificarea bugetara va fi publicat saptamana asta

Articolul precedent

Cum organizezi nunta de vis pas cu pas

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in National