Diverse

Service-ul diferitelor sisteme de rafturi metalice e oferit de furnizorul de rafturi

0

Oricat ar fi de bune anumite produse, nu pot dura vesnic de aceea televizoarele, frigiderele, cuptoarele cu microunde, masinile de spalat si autoturismele au termen de garantie.

Suprasolocitarea lor, interactiunea cu anumiti factori nocivi le scurteaza durata de viata sau produc deteriorari  minore care pot fi reparate.

Este mult mai bine ca produsele care nu sunt compromise ireversibil sa fie reparate pentru a se face economie de bani si de resurse.

Anumite produse se pot inlocui fara sa impuna reparatii ale spatiilor in care sunt montate si ele pot fi inlocuite mai usor cu altele noi, decat produsele montate in edificii (pereti, ziduri).

Uneori reparatia se impune sa fie facuta urgent pentru ca nevoia de obiectele respective este imperioasa. O usa care nu se inchide trebuie sa fie reparata pentru ca inseamna lipsa securitatii pentru cei din casa, pierderea intimitatii si irosirea caldurii. Ea nu poate fi inlocuita cu alta noua in prag de iarna din multe motive.

Un utilaj care usureaza munca oamenilor descarcand zeci de saci de ciment o data trebuie sa fie reparat in cateva ore sau zile.

Nici sistemele de rafturi nu trebuie sa fie lasate sa se distruga, ci trebuie sa fie mentinute prin reparatii mici si ajustari tot timpul.

Service-ul diferitelor sisteme de rafturi metalice atat de necesar este oferit de specialisti cu 8 ani de experienta in domeniu, de tehnicienii de la Storeexpert.

Renumiti in tara pentru sistemele de rafturi de diferite tipuri, pentru utilajele care asigura mecanizarea depozitarii, pentru constructiile metalice si structuri metalice solide, specialistii stau la dispozitia celor care au nevoie de realizarea si mentinerea sau relocarea unor depozite eficiente.

Succesul Storeexpert a fost cladit prin munca, prin plierea permanenta pe nevoile clientilor si prin serviciile complexe si de calitate oferite solicitantilor.

Disponibilitatea este o alta cheie a succesului. Specialistii de top colaboreaza cu clientii inca din prima faza a realizarii proiectelor, din faza de cosultanta. Ei detin expertiza necesara pentru a da sfaturi in domeniul lor de activitate.

Un client obisnuit este posibil sa nu stie totul despre diversitatea rafturilor si despre toate produsele si serviciile de care poate beneficia colaborand cu Storeexpert.

Exista sisteme de rafturi concepute pentru mecanizarea depozitarii ca munca oamenilor sa fie inlocuita de utilajele performante. Antreprenorul care accepta consultanta va realiza economii substantiale si va fluidiza depozitarea produselor punand la punct aceste sisteme speciale de rafturi.

In cadrul consultantei el va afla ca proiectarea este gratuita si motivele pentru care tot specialistii trebuie sa se ocupe si de montaj, dar si de mentenanta rafturilor si de eventualele reparatii.

Sunt sisteme de depozitare care se pot realiza la inaltime ca spatiul sa fie utilizat eficient. In timp ce produsele se afla pe verticala, pe orizontala se poate desfasura procesul productiv, de aceea sunt necesare inspectiile periodice si mentenanta asigurate de tehnicienii de la Storeexpert.

Rafturile metalice sunt garantate in caz de cutremur, materialele din care sunt facute nu ruginesc, nu se indoaie si nu se ingauresc, iar vestea cea buna este aceea ca pot fi relocate si refolosite, daca intervine vreo schimbare in activitatea fabricii sau firmei respective.

Oriunde ar merge o persoana, realizeaza cat de mare este nevoia de rafturi metalice in orice domeniu al activitatii umane. La magazinele de piese auto, anvelopele sunt expuse pe rafturile din magazin ca potentialii cumparatori sa le vada acolo si sa le cumpere.

Tot in rafturi stau sticlele cu fel si fel de lichide de intretinere a masinilor, cutii cu piese mai mari sau minuscule.

In magazinele alimentare rafturile metalice permit expunerea marfurilor pe categorii de produse ca in acest fel cumparatorul sa le poata gasi mai usor.

Fiind din metal de cea mai buna calitate, ele pot fi sterse periodic cu dezinfectanti ca desfacerea produselor sa decurga in conditii de maxima igiena.

Dar coltarele care se pot indoi, sacii de ciment si grinzile sunt lasate la voia intamplarii in magazinele de materiale de constructii? 

Daca ar fi asezate pe beton, ele s-ar deprecia si s-ar indoi, dar Storeexpert a pus la punct rafturi speciale pentru aceste categorii de produse.

Storeexpert ofera solutii de depozitare acolo unde produsele sunt aduse la rafturi si preluate de la rafturi sa fie asezate in camioanele care vin dupa marfa intr-un ritm ametitor. 

Sunt sisteme de rafturi gandite pentru intreprinderile cu activitate intensa si cu un sistem perfomant de desfacere a produselor.

Pe o parte sunt asezate produsele cu motostivuitoarele, iar pe cealalta parte ele sunt preluate sa fie duse in locul in care asteapta sa fie incarcate camioanele.

Defectarea unor rafturi se dovedeste dezastruoasa pentru acesti producatori, iar reparatiile acestora reprezinta urgente.

Exista reparatii de calitate premium, realizate cu echipamente performante de catre cei mai buni specialisti si improvizatii facute de anumiti mesteri care isi imagineaza ca sunt buni la toate.

Antreprenorul prevazator solicita interventia echipei de la Storeexpert in astfel de imprejurari sa fie sigur ca produsele se vor afla in siguranta si oamenii din jurul sistemelor de rafturi nu se afla in pericol.

De 8 ani, toate produsele depozitate pe rafturi metalice oglindesc activitatea furnizorului de rafturi metalice care conduce in topul increderii partenerilor sai de afaceri.

Cumparatorii sunt recunoscatori fiindca datorita acestor spatii de depozitare pot vizualiza produsele si le pot alege singuri din supermarket.

Si sistemele de rafturi metalice se pot strica, dar exista specialisti capabili sa le repare in cel mai scurt timp. Ei se deplaseaza acolo unde sunt solicitati si activitatea firmei respective nu este afectata in nici un fel.

Află Cum trebuie să păstrezi icoana Fecioarei Maria

Articolul precedent

Cum scapi cu bine, ca român, dintr-o infractiune de circulatie în Israel

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Diverse