Serviciile funerare sunt o necesitate pentru cei care trec prin momente dificile precum pierderea cuiva apropiat. Înţelegem nevoia de a beneficia de ajutor specializat, de aceea echipa noastră vă sta la dispoziţie cu servicii funerare Bucureşti complete, special concepute pentru a organiza funeraliile.

Rainbow Funerare dispune de o gamă variată de servicii funerare, începând de la pachete funerare diverse şi până la sicrie, coroane şi jerbe, transport, dar şi alte accesorii necesare.

Ne-am asigurat că dispunem de soluţii pentru fiecare buget, în acest sens existând pachete la costuri diverse în portofoliul nostru, dar care acoperă de fiecare dată nevoile de bază în cazul unui astfel de eveniment nefericit. Pentru ca evenimentele de acest tip, evenimente neplăcute pentru orice persoană ne iau mereu prin surprindere şi rareori pot fi anticipate, vă punem la dispoziţie servicii funerare non stop, astfel încât ne puteţi contacta la orice oră.

Avantajele serviciilor oferite de Rainbow Funerare

1. Procurarea rapidă a ajutorului de deces, în baza talonului de pensie

De multe ori, birocraţia încâlcită şi legile care se schimbă de la un an la altul împiedica să organizaţi voi înşivă înmormântarea, fapt pentru care, în acest caz, este indicat să faceţi apel la o firmă de servicii funerare cu experienţa dovedită, care poate rezolva orice problemă de ordin legislative. Tot ceea ce trebuie pentru demararea procesului în sine şi pentru această sumă considerabilă, care a fost majorata acest an, sunt următoarele documente:

  • Talonul de pensie;
  • Cartea de identitate;
  • Certificatul de deces;
  • Alături de o dovadă a relaţiei dumneavoastră cu persoana decedată.

2. Rezolvarea rapidă a formalităţilor

De asemenea, alături de acest serviciu, casa de pompe funebre va facilita şi:

  • Întocmirea actelor pentru înhumare sau incinerare;
  • Concesionarea unui loc de veci şi recondiţionarea acestuia;
  • Obţinerea avizelor necesare de la SANEPID şi Procuratură;
  • În condiţiile în care decesul a survenit în afara ţării, se pot întocmi acte pentru repatriere sau expatriere, după caz;
  • Realizarea unui dosar pentru ajutorul de înmormântare.

3. Economisiţi timp şi energie

Atunci când optaţi pentru o firmă de servicii funerare, este recomandat să alegeţi una din proximitatea dumneavoastră. Astfel, angajaţii acesteia vor putea interveni rapid în cazul unor schimbări de ultimă oră.

Câştigaţi astfel momente preţioase, pentru a sta alături de familia îndurerată. De asemenea, o firmă de servicii funerare cu experienţa va stabili cu dumneavoastră procedurile încă de la început, fără preţuri ascunse sau alte surprize neplăcute.