Lifestyle

Surprinde-o de ziua ei cu o experiență inedită și unică!

0

Nu vrem să spunem că bărbații nu sunt buni la gasit cele mai inspitare cadouri femei, însă de cele mai multe ori în cercurile de femei circulă următoarea poveste (s-ar putea să ți se pară foarte cunoscută): am primit de ziua mea un parfum puternic, deși știe că mie îmi plac mai mult aromele sublime. Adevărul este că unii bărbați nu sunt inspirați atunci când trebuie să facă un cadou femeilor, iar în articolul de astăzi vom vorbi despre câteva surprize pe care le poți face unei femei importante din viața ta pentru a te revanșa pentru toate situațiile în care ai dat greș la cadouri. Nu vom vorbi despre inele cu diamante, genți de brand sau buchete cu sute de trandafiri, ci despre experiențe care bucură sufletul și care rămân mereu în sertarul cu amintiri dragi. 

1. O zi de relaxare la Spa

O zi de relaxare la Spa este un cadou inspirat pentru orice femeie – o zi întreagă de răsfăț, ocazia perfectă de a lua o pauză de la grijile cotidiene și de la stresul cauzat la locul de muncă. Îți spunem sigur: cu un astfel de cadou nu ai cum să dai greș! Singura ta grijă va fi cu ce să o surprinzi la următoarea aniversare pentru că va avea așteptări mult mai mari după această zi la Spa.

2. Atelier de cooking

Dacă iubita sau soția ta petrece mult timp în bucătărie încercând tot felul de rețete pentru prăjituri, fă-i o surpriză de ziua ei și oferă-i posibilitatea de a se înscrie la un atelier de maestru cofetar. Surpriza va fi cea mai dulce și ghici ce – te vei bucura și tu ulterior de ea pentru că vei deveni degustătorul principal al tuturor dulciurilor care ies din cuptor. Există multe variante de astfel de ateliere ce pot fi oferite cadou unei femei: atelier de patiserie, atelier de macarons, atelier de maestru ciocolatier – trebuie să identifici afinitatea persoanei pe care vrei să o surprinzi și să alegi o experiență pe măsură. 

3. Zbor cu balonul

Dacă vrei să o surprinzi cu adevărat, atunci optează pentru un zbor cu balonul. Te asigurăm că nicio femeie nu se gândește că ar putea primi de ziua ei un astfel de zbor. Iar dacă vrei să o duci în culmea fericirii, poți să te orientezi către un pachet care conține și o experiență de tip Escape room sau un masaj relaxant. Unii bărbați s-au gândit să facă pasul cel mare și să își declare iubire cât mai aproape de cer – nu mai are rost să vă povestim cât de faină a iese cererea în căsătorie printre nori. Așa că, dacă vrei un cadou la înălțime, la propriu și la figurat, l-ai găsit deja. 

După atâtea idei de cadouri ce aduc o experiență inedită, fericire și zâmbete, încă mai crezi că un parfum este cadoul perfect? Bineînțeles, experiența trebuie să fie personalizată – cu siguranță o femeie care nu are nicio plăcere în a sta în bucătărie nu se va bucura de un atelier de cooking, la fel cum o persoană care are rău de înălțime va fi terifiată la anunțul că urmează să zboare cu balonul. Descoperă persoana de lângă tine și surprinde-o plăcut!

Care sunt noile tehnologii dentare?

Articolul precedent

Ce haine să pui în bagaj pentru o vacanță la mare – cerinţe și reguli

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Lifestyle