Diverse

Te invitam sa faci cunostinta cu periuta de dinti Huawei Lebooo Smart Sonic!

0

Ingrijirea danturii este un aspect foarte important pentru un stil de viata sanatos. In contextul in care progresul tehnologic se face simtit in majoritatea domeniilor, nu este de mirare ca si in ceea ce priveste ingrijirea danturii putem sa beneficiem astazi de ultimele inovatii in privinta produselor de ingrijire orala. In acest sens periutele de dinti electrice sunt fara doar si poate foarte utile pentru fiecare dintre noi.

Oferta de astfel de periute de dinti electrice este una foarte numeroasa si foarte variata. Unul dintre cele mai inovative si performante modele de periute de dinti electrice este HUAWEI Lebooo Smart Sonic Toothbrush. Sa descoperim in ceea ce urmeaza care sunt functionalitatile si atuurile oferite de aceasta periuta de dinti electrica.

Periuta de dinti eleganta, intuitiva si performanta

Oricine alege periuta de dinti Lebooo Smart Sonic de la HUAWEI se va bucura de una dintre cele mai inovative astfel de periute inteligente. Aceasta ofera oricarui utilizator experiente personalizate, adaptate perfect nevoilor din perspectiva sanatatii orale. La baza acestei experiente personalizate stau cele 4 programe de curatare si senzorii inteligenti cu care este dotata aceasta periuta de dinti electrica. De asemenea, modelul HUAWEI Lebooo Smart Sonic Toothbrush ofera inclusiv conectivitate prin Bluetooth.

Aceasta periuta de dinti are o curba flexibila si gratioasa, curba care are rolul de a interpreta cu maxima atentie detaliile atunci cand aceasta este folosita. Design-ul este unul mat si delicat, in partea din spate textura fiind ondulata si antiderapanta pentru o tinere ferma pe durata utilizarii. In randul caracteristicilor care definesc aceasta periuta inteligenta de la HUAWEI regasim 36 de scheme disponibile pentru curatarea danturii si un numar de miscari de pana la 38000 de oscilatii pe minut.

Exista mai multe moduri de curatare a dintilor, si anume modul de albire, modul de curatare precisa, modul de indepartare a petelor sau modul de ingrijire a gingiilor. Periuta de dinti este echipata inclusiv cu functie „anti-splash”. Pentru periere sunt folosite 3 tipuri de capete, si anume pentru curatare excelenta, pentru stralucire si albire sau pentru dinti sensibili. Alimentarea se face pe baza unui acumulator, iar autonomia pentru un numar de 2 perieri/zi in medie este de pana la 90 de zile. Datorita acumulatorului de mare putere, incarcarea se face rapid in 8 ore.

Ultimele inovatii in materie de tehnologie

Odata ce alegi periuta de dinti HUAWEI Lebooo Smart Sonic Toothbrush vei putea sa te bucuri de cele mai noi tehnologii folosite in acest domeniu. Acest lucru este posibil prin intermediul aplicatiei inteligente HUAWEI HiLink care ofera conexiune 5G, sistem de operare Lite, AI sau cloud computing. Odata conectata la aplicatia HUAWEI Smart Life, periuta de dinti poate sa vizualizeze zonele si laturile din cavitatea bucala care trebuie periate, oferind astfel o imbunatatire fantastica a periajului prin instructiunile vocale oferite pe parcursul periajului.

Cu alte cuvinte, atunci cand investesti in modelul de periuta inteligenta Lebooo Smart Sonic de la HUAWEI te vei bucura de un asistent inteligent pentru ingrijirea perfecta a danturii.

Adaptorul audio Huawei – pentru sunetul clar al melodiilor preferate

Articolul precedent

Ce este un adaptor USB Type-C si cand este util un astfel de accesoriu?

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Diverse