National

Teodorovici spune ca proiectul privind rectificarea bugetara va fi publicat saptamana asta

0

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat ca proiectul privind rectificarea bugetara va fi postat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice in cursul acestei saptamani.

„Nu s-a decis nimic, nu s-a discutat”, a declarat Eugen Teodorovici, luni, la finalul CEx al PSD, intrebat despre ce s-a decis in legatura cu rectificarea bugetara.

Intrebat de ziaristi cati bani vor primi administratiile locale la rectificare, el a spus: „O sa vedeti cand se posteaza pe site”.

Despre faptul ca ar urma sa fie taiati bani de la Educatie, Transporturi si Sanatate, Teodorovici a dat acelasi raspuns.

„O sa vedeti pe site si o sa vedeti comentariile ministrilor de resort”, a spus ministrul.

Teodorovici a precizat ca proiectul privind rectificarea bugetara va fi postat pe site-ul Ministerului de Finante in cursul acestei saptamani.

Surse guvernamentale au precizat anterior ca, cel mai probabil, rectificarea…

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

Cum incearca un start-up FinTech israelian sa ajute bancile in „batalia” cu Facebook, Google sau Amazon: in Romania lucreaza cu Banca Transilvania

Articolul precedent

Sectorul 2 plateste cea mai mare taxa de gunoi din tara. Firma de salubritate primeste de 3 ori mai mult decat incaseaza Primaria

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in National