AcasăDiverseTitan, cartierul unei vieti linistite

Titan, cartierul unei vieti linistite

Publicat pe

Articole

2019-2020: Anii cifrelor fara idei

Romania este, dupa parerea mea, intr-unul dintre cele mai dificile momente ale evolutiei sale economice de dupa 1990, datorat cronicizarii deficitului de creativitate in conceperea politicilor economice, cat si a inexistentei efortului de adaptare la schimbarile rapide ale paradigmei sistemului economiei globalizate.Citeste toate textele...

O viata linistita este dorinta care se afla pe buzele tuturor, cand cineva doreste sa isi aleaga o casa. Sunt cartiere si cartiere, strazi si strazi. Omul nu poate fi linistit, stiind ca strada sa se umple de apa si de noroi, cand ploua torential. Poate ca furtuna s-a starnit din senin, iar el a plecat la serviciu in tinuta alba, fiindca albul este racoros si in sandale.

La intoarcere, pantalonii albi, bluza alba vor ajunge in tomberon, fiindca nici cel mai bun inalbitor nu se va dovedi eficient. Grijile cresc cand strada nu este iluminata corespunzator seara si fara lanterna de la telefonul mobil nu se poate face un pas. Daca s-ar descarca telefonul, ar fi jale!

O strada linistita inseamna: o strada fara gropi si capcane in care oamenii isi pot rupe masinile si picioarele, o strada iluminata si o strada pe care merg oameni cumsecade. Linistea este atunci cand cineva se intoarce fara teama la orice ora in casa sa.

Un cartier civilizat este acela in care nu exista gunoaie abandonate pe strazi, nu se striga pe strada si nu au loc agresiuni.

Apartamente 3 camere Titan este locuinta pe care oamenii care isi doresc confort si liniste mai mult ca orice trebuie sa o cumpere.

Care este mecanismul prin care potentialul cumparator gaseste foarte repede aceasta casa care se va dovedi o oaza de liniste?

Pasul 1: intra pe site-ul promotorului imobiliar Sudrezidential si daca are timp disponibil, analizeaza toate ofertele imobiliare afisate. Va fi placut surprins sa observe cat de mult a evoluat piata imobiliara din Romania. Si in aceasta tara se vand apartamente cu gradina sau gazon, case inteligente si economice, blocurile au curte interioara, iar in complexele rezidentiale se afla parcuri in care au acces numai locatarii.

Pasul 2: intra pe pagina principala a site-ului si foloseste motorul de cautare. Este suficient sa configureze locuinta ideala si va fi condus la vila/apartamentul/garsoniera pe care o cauta.  Nu este nevoie sa se completeze anumite campuri, ci acestea se selecteaza din meniu. Mai intai se alege numarul camerelor. Filtrul de cautare permite selectarea unei locuinte pornind de la o camera pana la mai mult de 5 camere. Urmeaza categoria de imobil si destinatia spatiului cautat. In dreptul fiecarei categorii: vile, apartamente, spatii comericiale se pot selecta zona si pretul maxim. Odata configurata cautarea, motoarele se pun in miscare si conduc vizitatorul direct la anuntul care il intereseaza.

Pasul 3: analizeaza toate informatiile si fotografiile anunturilor care corespund planurilor sale si face o lista de dorinte.

Pasul 4: programeaza o vizita la apartamentele care il intereseaza si cerceteaza atent raportul: prezentarea de pe site-realitate. Se va convinge singur de onestitatea prezentarii si de faptul ca pozele sunt reale, nu sunt editate.

Pasul 5: urgenteaza cumpararea apartamentului care corespunde 100% dorintelor sale si ale celor dragi, fiindca va gasi unul in mod sigur.

Care sunt motivele care sa urgenteze cumpararea unui apartament 3 camere Titan?

  1. Blocul a fost construit recent, in 2021, iar imobilele construite  in aceasta perioada sunt superioare celor mai vechi in multe privinte. Aprobarile nu se mai obtin atat de usor, ci locuinta trebuie sa fie sigura si economica.
  2. Cumparatorul se poate muta imediat, nemaifiind nevoie de un timp de asteptare. Lucrurile personale pot fi aduse de la vechea locuinta in cea noua.
  3. In aceasta zona apartamentele au cel mai bun pret, cu toate ca este o zona foarte buna.
  4. Blocurile noi din Titan au parcare subterana sigura. Masinile celor care locuiesc aici stau in siguranta tot timpul.
  5. Aceste imobile au terasa si curte proprie, curtea fiind ingradita.
  6. Accesul strainilor in bloc se face cu ajutorul videointerfonului, prin urmare traficul in cladire poate fi gestionat cu maxima atentie.

Amplasarea complexelor rezidentiale se face tinandu-se cont de punctele de interes ale omului modern, de nevoia de mobilitate a acestuia si de criza de timp cu care se confrunta.

In apropierea noilor blocuri din Titan, locatarii au: statie de metrou si de autobuz, mall, piata, scoala, gradinita, farmacii si spitale, parcuri, restaurante si cafenele. Toate trebuie sa fie la 20 de minute de mers pe jos ca in acest mod, omul modern, sedentar in cea mai mare parte a timpului, sa fie provocat sa faca miscare. Exista si blocuri cu terasa pe acoperis pentru cei care doresc sa faca plaja sau sa petreaca momente de vis la inaltime.

Dezvoltatorii imobiliari sunt disponibili si in ceea ce priveste acceptarea cumpararii apartamentelor noi si moderne in rate, iar pe site-ul promotorului imobiliar exista un simulator de credite usor de folosit si exact.

Un apartament la parter, cu vedere la strada inseamna si posibilitatea ca una dintre camere sa devina noul loc de munca.

Titan este un cartier linistit si modern din Bucuresti, legat prin metrou si celelalte mijloace de transport in comun de toate zonele orasului. Parcul  renumit  din Titan ofera activitati educative pentru copii. Anii trecuti in acel loc minunat, copiii erau initiati sa traga cu arcul, sa scrie cu penita, sa modeleze vase de lut, sa se intoarca in trecut cu milenii. De asemenea, ei au putut gusta feluri de mancare stravechi pregatite in fata lor.

In parcul Titan exista un trenulet pe sine, mai multe locuri de joaca, un lac  curat, cu rate salbatice, oaza aceea de verdeata si de aer curat de care au nevoie oamenii dupa o saptamana sau dupa o zi de munca.

Un apartament in Titan reprezinta o investitie intr-o viata linistita si o familie fericita.

Ultimele articole

Cum îți alegi cei mai buni candidați? 3 aspecte din oferta de lucru care te diferențiază de alți angajatori

Pentru a avea o companie de succes este nevoie ca în primul rând să...

Folosirea optimă a spațiului: Închiderea balconului pentru funcționalitate maximă

Închiderea balconului cu sticlă și aluminiu este o soluție inteligentă pentru proprietarii de locuințe...

Curățenia după constructor – mai ușoară ca niciodată cu firmele specializate

După finalizarea unui proiect de construcție sau renovare a unei proprietăți, există întotdeauna o...

Cum poate fi utilizată hala de către o măcelărie?  – Descoperă sfaturi pentru a închiria hala potrivită

O hală poate fi utilizată în mai multe moduri de către o măcelărie pentru...

Articole asemanatoare

Cum îți alegi cei mai buni candidați? 3 aspecte din oferta de lucru care te diferențiază de alți angajatori

Pentru a avea o companie de succes este nevoie ca în primul rând să...

Folosirea optimă a spațiului: Închiderea balconului pentru funcționalitate maximă

Închiderea balconului cu sticlă și aluminiu este o soluție inteligentă pentru proprietarii de locuințe...

Curățenia după constructor – mai ușoară ca niciodată cu firmele specializate

După finalizarea unui proiect de construcție sau renovare a unei proprietăți, există întotdeauna o...