Travel

Top 10 Restaurante Pescărești

0

Încă din anii ’60, România avea o vastă flotă de pescuit la mare adâncime, cu zeci de nave care navigau pe oceanele lumii aducând înapoi în țară macrou, sardine, cod și hering. Un personal puternic de 6.000 de oameni lucra pe aceste nave. Tot în acea perioadă, România exploata în jur de 90 la sută din cele 500.000 de hectare de suprafață de apă, în scop piscicol, la care s-au adăugat 76.000 de kilometri de râuri, precum și 1.075 de kilometri pe fluviul Dunărea. Peștii recoltați pe râurile interioare anual s-au ridicat la peste 150.000 de tone, la care s-au adăugat 150 de mii de tone de pește cu apă sărată. O mare parte din această producție s-a vândut în stare proaspătă, dar s-au asigurat și cantități mari fabricilor de conserve de pește din Galați, Tulcea, Sulina și Constanța din estul României. Astfel, consumul intern de pește a fost asigurat, în timp ce aproximativ 100 de mii de tone au fost exportate în fiecare an. După 30 de…

Citeste mai mult pe Top1.ro

Noi reguli privind deseurile generate la concerte, evenimente si reuniuni publice. Obligatoriu colectare selectiva si toalete ecologice

Articolul precedent

YouTube, penalizare de 170 de milioane de dolari pentru ca a colectat date de la copii

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Travel