AcasăDiverseTop 3 sisteme de creștere a autonomiei de pe noul EQC

Top 3 sisteme de creștere a autonomiei de pe noul EQC

Publicat pe

Articole

Cum sa personalizezi interiorul cafenelei tale astfel incat sa te reprezinte

Atunci cand ti-ai deschis cafeneaua ai plecat probabil de la un vis pe care il aveai de mult si pe care abia asteptai sa il materializezi. Acest spatiu, in care pui suflet si toata priceperea, trebuie sa te reprezinte, iar atunci cand cauti cele...

Modelele electrice EQ  de la Mercedes: EQA, EQB, EQS si EQV, sunt o dovadă a preocupării pentru ecologie, pentru o lume mai sănătoasă și o atmosferă lipsită de noxe. Înlocuirea combustibilului convențional cu alimentarea electrică este un pas decisiv spre protejarea mediului înconjurător.

La Auto Schunn, dealer auto și partener autorizat Mercedes-Benz , poți achiziționa cele mai cunoscute autoturisme EQ din reprezentanțele deschise  în Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara. 

Noul model Mercedes electric este dotat cu funcții speciale pentru economisirea energiei și sisteme de sporire a autonomiei.

Autonomia electrică depinde în mare măsură de stilul personal de condus, de condițiile meteo, trafic, starea drumurilor. Conducerea predictivă ajută la parcurgerea unor distanțe mai lungi, folosind motoare electrice.

 Asistența ECO și sistemele inovatoare de susținere a autonomiei sunt gândite de Mercedes pentru a oferi clienților un grad ridicat de confort și siguranță, protejând totodată mediul. Cunoaștem că orice autoturism are anumiți consumatori suplimentari – climatizarea, încălzirea scaunelor, iluminarea. Toate aceastea contribuie la consumul de energie electrică, afecând autonomia.

Modelul EQ de la Mercedes este dotat cu o baterie de înaltă tensiune litiu-ion, pentru o mai bună performanță energetică.

Sistemele de creștere a autonomiei sunt utile și sprijină cu adevărat performanțele acestui autoturism.

Programe de rulare EQ

Aceste programe de rulare EQ sunt dedicate încurajării economiei de energie, atunci când practici un mod mai sportiv de conducere. Max Range este un program de rulare inteligentă, care aduce noul tău EQ spre un maxim de autonomie.

Sistemele eco sunt menite să ofere eficiență în condiții de consum redus. Setarea Confort standard își concentrează efectul pe pedala de accelerație, iar modul dinamic de conducere nu mai este o problemă. Modul Sport adaptează programul de rulare la performanțele mașinii și la un stil de condus mai alert.  Asistența ECO a noului model EQ analizează permanent comportamentul la volan, adaptând mașina la cerințele șoferului. La eliberarea pedalei de accelerație, mașina va funcționa cu cea mai redusă rezistență la rulare, în deplasare liberă.

Pedală de accelerație cu sistem haptic EQ

Economia de energie este un obiectiv atins de noul model EQ de la Mercedes. Pedala de accelerație e prevăzută cu sistem haptic, în care punctul de presiune are două misiuni importante – un punct de presiune suplimentar și un impuls practic dublu. Atingând punctul de presiune, sistemul setează limita cuplului de propulsie, afișând viteza maximă optimă de deplasare, spre destinație.

Asistentul ECO

Asistența  ECO a noului EQ  funcționează activ în toate programele de rulare. Folosirea acestei asistențe mărește autonomia prin simularea unor traiectorii posibile de rulare.

 Sistemul inteligent decide momentul optim de ridicare a piciorului de pe pedala de accelerație. Scopul este ca automobilul să ruleze la modul ideal, oferind rezistență redusă la deplasare. Afișarea indicațiilor grafice te ajută să vizualizezi obstacolele sau eventualele pericole.

Fiecare sistem de optimizare a autonomiei ajută bateria să își prelungească ciclul de încărcări, în condiții de trafic aglomerat, sugerând  în mod eficient cea mai bună soluție de deplasare a noului Mercedes EQC.

Ultimele articole

Condusul fără întreruperi: avantajele de închiriere a mașinilor de schimb 

Descoperă cum poți transforma călătoria rutieră într-o experiență fără griji sau întreruperi, cu ajutorul...

Cursul pentru frontend website – calea către noi oportunități profesionale

Cu o creștere exponențială a numărului de site-uri web și aplicații, necesitatea de a...

Beneficiile medicale ale masajului thailandez

Masajul thailandez oferă, pe lângă relaxare, și alte beneficii medicale importante. Fiind un mod...

Iustin Paraschiv: Produsele LaProvincia se găsesc atât în mari magazine, cât și în rețeaua proprie de magazine

Un punct de reper în industria alimentară este La Provincia, o marcă românească deținută...

Articole asemanatoare

Condusul fără întreruperi: avantajele de închiriere a mașinilor de schimb 

Descoperă cum poți transforma călătoria rutieră într-o experiență fără griji sau întreruperi, cu ajutorul...

Cursul pentru frontend website – calea către noi oportunități profesionale

Cu o creștere exponențială a numărului de site-uri web și aplicații, necesitatea de a...

Beneficiile medicale ale masajului thailandez

Masajul thailandez oferă, pe lângă relaxare, și alte beneficii medicale importante. Fiind un mod...