Lifestyle

Top 5 activități în București pentru luna iubirii

0

Luna februarie este cunoscută ca fiind luna iubirii datorită Valentine’s Day, dar și a Dragobetelui. În această perioadă, ai ocazia de a-i arăta persoanei iubite sentimentele, pregătindu-i surprize și momente romantice. Dacă te afli în căutarea unor activități în doi pentru Ziua Îndrăgostiților în București, ți-am pregătit noi câteva idei dintre care să alegi. 

1. Concert al artistului preferat

Deși este încă iarnă, distracția pe ritmuri muzicale nu ia sfârșit. Din fericire, în București există o locație specială, în care numeroși artiști pregătesc momente artistice pentru fani. Berăria H este locul perfect în care să mergi la braț de persoana iubită.

Pe data de 14 februarie, Berăria H este gazdă pentru concertul lui Horia Brenciu, iar pe 24, te încântă cu ritmuri tradiționale aduse de către Ansamblul Etnofolcloric Plăieșii ori chiar cu energia adusă de Carla’s Dreams. Aruncă o privire în lista evenimentelor de la acest restaurant cu muzică de petrecere din București și rezervă-ți locul pentru o seară deosebită în doi. 

2. Cină romantică

Bucureștiul adăpostește un număr mare de restaurante special gândite pentru cupluri. Dacă de Ziua Îndrăgostiților vrei să te bucuri alături de iubit sau iubită de preparate deosebite și deserturi cu dichis, în capitală vei găsi cu ușurință restaurante care oferă mese speciale pentru această zi specială, cu meniuri delicioase și atmosferă romantică. 

Mai mult decât atât, dacă îți dorești un moment deosebit, poți opta pentru un atelier de cooking, de preparare a cafelei sau o experiență cu degustare de preparate speciale. 

3. La pas cultural

Pentru cei care doresc să descopere elemente culturale la fiecare pas, există multe muzee și galerii de artă în București care organizează evenimente specifice cuplurilor, oferind oportunitatea de a vă bucura de artă și cultură împreună. Muzeul Național de Artă al României sau Galeria Națională sunt doar câteva dintre opțiunile disponibile. 

4. Simfonia dragostei

Dacă perechea ta este pasionată de operă sau teatru, te afli în orașul potrivit. Capitala găzduiește numeroase teatre și săli de evenimente care oferă spectacole pentru toate gusturile. Indiferent de preferințele voastre, veți găsi cu ușurință bilete pentru spectacole clasice, sub formă de operă sau comedii, transpuse la teatru. 

5. Momentul perfect

În cazul în care sentimentele pentru persoana iubită sunt foarte puternice și îți dorești să pășiți împreună către o nouă etapă, poți pregăti o cerere în căsătorie deosebită. Alege modelul perfect de inel și un buchet frumos de flori. Ia în considerare personalitatea și preferințele partenerei tale și creează scenariul perfect.

Dacă nu ești sigur ce să alegi, îți oferim noi câteva idei originale. Ai posibilitatea de a opta pentru un curs de bijuterie la care să participați amândoi, iar inelul de logodnă să fie cel creat chiar de tine. Pentru iubita pasionată de aventură și senzații tari, poți organiza o cerere în căsătorie la înălțime, cât vă bucurați de peisajul minunat dintr-un elicopter. 

Indiferent de activitatea pe care o alegi, Valentine’s Day și Dragobetele în București sunt cu siguranță experiențe memorabile pentru tine și persoana iubită. Planifică din timp și cu atenție pentru a vă bucura împreună de luna iubirii.

Sursa foto: magneto.ro

Ghidul suprem pentru alegerea primului laptop

Articolul precedent

Decesul unei fiinţe dragi acasă – care este procedura specifică şi ce implicaţii are?

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Lifestyle