AcasăDiverseTop caracteristici ale camioanelor IVECO

Top caracteristici ale camioanelor IVECO

Publicat pe

Articole

Sectorul 2 plateste cea mai mare taxa de gunoi din tara. Firma de salubritate primeste de 3 ori mai mult decat incaseaza Primaria

Locuitorii Sectorului 2 platesc din acest an cea mai mare taxa de gunoi din tara: 13,25 de lei pe luna, adica 159 de lei pe an. Cei care colecteaza separat deseurile reciclabile beneficiaza de o subventie de 39 de lei, ceea ce inseamna ca...

Alegerea unui camion este o decizie foarte importantă pentru orice companie de transport. Nu este vorba doar de vehicul în sine, ci și de întregul proces de transport al mărfurilor. Există mulți factori pe care trebuie să îi luăm în considerare, precum ar fi:

  • dimensiunea companiei;
  • destinație;
  • cât de des va rula pe drumurile publice.

O alegere bună pentru tine ar fi un camion IVECO second hand de la Autoline.ro.

De ce să alegi un camion IVECO?

IVECO este un producător de frunte al unei game largi de vehicule comerciale (de la ușoare la grele), camioane și autobuze off-road, motiv pentru care multe companii de transport le au în dotarea lor.

Gama de modele de camioane

IVECO Daily

Producția de camioane IVECO a început în 1978. Familia de camioane mici cu o greutate de la 2,9 la 4,9 tone diferă de alte vehicule asemănătoare fabricate de competitorii europeni prin prezența unui cadru.

Pe baza Daily se creează acum camioane ușoare, dube și microbuze. Camioanele sunt echipate atât cu tracțiune spate, cât și cu tracțiune integrală.

Întreaga linie de modele funcționează cu motoare diesel, cu patru cilindri în linie, în opt variante: de la 2,3 la 3 litri, iar un alt motor de 3 litri funcționează pe gaz. Camioanele sunt capabile să atingă viteze de până la 146 km/h.

IVECO Euro Cargo

Camioane de sarcină medie cu o masă de 7-18 tone sunt produse din 1992 și au deja trei generații în familia lor. În cadrul clasei, acestea sunt împărțite în ușoare și grele. Aceste mașini sunt disponibile cu roți 4×2, precum și 4×4, 6×4, 6×2. Suspensia camionului permite reglarea înălțimii cadrului. Există doar două unități de putere. Primul, Tector 4, are un volum de 3,9 litri cu o capacitate de 160/180 CP. Al doilea, Tector 6, produce 220/250/280/300 CP cu o cilindree de 5,9 litri.

Care sunt principalele caracteristici ale camioanelor IVECO?

  • Structura corpului. Caroseria este componenta principală a camionului, performanța vehiculului depinde direct de puterea și capacitatea sa de transport. Prin urmare, toți producătorii de camioane acordă o atenție deosebită dezvoltării designului acestei componente speciale, pentru ca ea să fie cât mai ergonomică cu putință.

Caracteristica principală a caroseriei rămâne rezistența cadrului. În gama de camioane IVECO, calitatea cadrului permite companiei să fie lider în competiția cu alți producători.

Majoritatea fabricilor folosesc o structură de caroserie portantă în producția de echipamente. IVECO, pe de altă parte, oferă ca bază un cadru solid din oțel, care reduce semnificativ uzura și deteriorarea componentelor vehiculului.

Cadrele auto ale concernului italian sunt concepute pentru a rezista la încărcături uriașe, asigurând transportul de mărfuri de înaltă calitate atât la nivel național, cât și în transportul internațional de mărfuri fără incidente.

  • Stabilitatea și rezistența ridicată a cadrului cu un design special permite transportul de sarcini de volum mare pe acesta. Cu toate acestea, pentru ca respectivul camion IVECO să funcționeze mult timp în condiții impecabile, este necesar să se respecte caracteristicile încărcăturii sale (trebuie evitat a se supraîncărca vehiculul peste măsură). În caz contrar, dacă este utilizat necorespunzător, transportul unor încărcături care depășesc greutatea admisă va avea ca efect implacabil crăparea cadrului în punctele de fixare. Acest lucru va necesita reparații sau înlocuiri costisitoare ale cadrului.
  • Minimizarea uzurii pieselor și subansamblelor: cu efect imediat asupra fiabilității camionului. 
  • Versatilitatea. IVECO poate funcționa pe orice tip de combustibil: benzina, motorina, gaz. Toate modelele de camion se caracterizează printr-un consum redus de combustibil, ceea ce influențează în bine în mod direct bugetul companiei.
  • Capacitate de lucru. Aceste camioane, datorită puterii motoarelor și a ampatamentului divers, în funcție de profilul de lucru, au o capacitate excelentă de transport și sunt utilizate activ în orice condiții climatice. Funcționează impecabil inclusiv în condiții off-road și la variații mari de temperatură. În plus, pot ca să fie echipate și modificate pentru a transporta mărfuri toxice și periculoase în condiții de maximă siguranță.

Pe platforma de anunțuri internațională Autoline poți găsi o mulțime de oferte de camioane IVECO second hand și noi la prețuri foarte bune, dacă vrei să îți procuri unul sau mai multe pentru firma ta. Intră chiar acum să le vezi.

Ultimele articole

Cele mai cunoscute expresii din sport

Sursa foto: pixabay.com Sportul, ca și viața, este plin de momente imprevizibile, iar norocul și...

5 sfaturi utile pentru o amenajare în stil Feng Shui 

Fie că ești un fan al designului interior sau pur și simplu vrei să...

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...

3 idei de cadouri utile pentru pasionații de gaming

Profilul unui jucător pasionat este, de obicei, unul destul de complex. În general, un...

Articole asemanatoare

Cele mai cunoscute expresii din sport

Sursa foto: pixabay.com Sportul, ca și viața, este plin de momente imprevizibile, iar norocul și...

5 sfaturi utile pentru o amenajare în stil Feng Shui 

Fie că ești un fan al designului interior sau pur și simplu vrei să...

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...