AcasăDiverseTot ce ai nevoie pentru a pune bazele unei afaceri mici ...

Tot ce ai nevoie pentru a pune bazele unei afaceri mici dar cu potenţial mare cu produse de quilling

Publicat pe

Articole

Curs valutar: Euro continua sa scada. Crestere brusca pentru lira

Euro continua sa scada, marti, in comparatie cu moneda nationala. In schimb, dolarul creste in cotatie. Lira sterlina a continuat si ea sa urce si a atins cel mai ridicat nivel din ultimele 5 luni.Banca Nationala a Romaniei (BNR) a cotat un euro la...

Foarte multe persoane doresc în ziua de azi să înceapă o afacere pe cont propriu, să scape de stresul de a lucra sub presiune, în marile corporaţii, şi aleg să deschidă mici business-uri cu produse realizate manual, unice şi la mare căutare. Tehnica Quilling este foarte uşor de înţeles, este o formă de expresie artistică şi o modalitate de a face bani, de a deschide o mică afacere care în timp să aducă profituri mari. Aceste minunate creaţii nu necesită materiale foarte scumpe, investiţii foarte mari, iar ghidurile complete din mediul online pentru a crea astfel de minunaţii sunt suficiente pentru începători.

Ce materiale sunt necesare pentru a începe o afacere în domeniul quilling?

Pentru a începe o afacere în domeniul quilling, de regulă persoanele interesate încep cu practicarea acestei arte sub formă de hobby. Investiţiile nu sunt mari, fiind necesară hartie colorata de bună calitate, precum şi beţişoarele de răsucire cu cap bifurcat, adeziv bun, ace de fixare, şabloane cu cercuri şi o placă de plută, opţional. Această listă scurtă cu materiale necesare începerii unei afaceri în domeniul quilling este completată cu deschiderea unui site de promovare sau unui magazin online, precum şi cu deschiderea unei forme legale de tip ÎI sau PFA.

Pentru avansaţi, sunt necesare mai multe materiale, cu ajutorul cărora vor fi create modele mai complexe, ce pot fi cumpărate atât din librăriile online, cât şi din magazinele de hobby care le livrează direct la uşa clienţilor. Modul de realizare a creaţiilor quilling nu este complicat, o dată înţeleasă modalitatea de rulaj a fâşiilor de hârtie, lucrurile devin foarte simple.

Venituri din quilling – cât poţi câştiga?

Pentru a realiza venituri din quilling, nu numai că este necesar ca oamenii să aibă o anumită experienţă în acest domeniu, ci şi să investească în materialele potrivite de bună calitate şi să îşi facă promovare pe toate mijloacele de comunicare online. În primul rând, pot să îşi prezinte munca rudelor şi prietenilor apropiaţi, încercând să oferă mici cadouri şi să îşi facă un nume în acest domeniu.

Quilling-ul este o artă relativ nouă, care face posibilă realizarea de compoziţii din hârtie foarte complexe, ce pot fi vândute sub formă de mărturii de nuntă sau de botez, sub formă de felicitări pentru diferite ocazii sau sub formă de decoraţiuni interioare. Pe lângă creaţiile quilling, persoanele care doresc să pună bazele unei afaceri online în acest domeniu al creaţiei pot să înveţe să tricoteze, să croşeteze, să creeze săpunuri sau lumânări handmade. 

Cu siguranţă profitul nu va fi prea mare la început, dar după câteva luni va fi suficient încât să aducă un venit substanţial familiei. Dacă ştiu cum să îşi evalueze produsele în mod corect, artiştii le pot pune în valoare în diferite forme şi pot să trimită comenzile în întreaga ţară sau în întreaga lume. Dacă la început, lucrările vor fi efectuate pentru a fi expuse , ulterior artiştii vor lucra pe comandă şi îşi vor putea atrage foarte uşor clienţii.

Ultimele articole

Cele mai cunoscute expresii din sport

Sursa foto: pixabay.com Sportul, ca și viața, este plin de momente imprevizibile, iar norocul și...

5 sfaturi utile pentru o amenajare în stil Feng Shui 

Fie că ești un fan al designului interior sau pur și simplu vrei să...

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...

3 idei de cadouri utile pentru pasionații de gaming

Profilul unui jucător pasionat este, de obicei, unul destul de complex. În general, un...

Articole asemanatoare

Cele mai cunoscute expresii din sport

Sursa foto: pixabay.com Sportul, ca și viața, este plin de momente imprevizibile, iar norocul și...

5 sfaturi utile pentru o amenajare în stil Feng Shui 

Fie că ești un fan al designului interior sau pur și simplu vrei să...

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...