Smartphone

Tot ce trebuie să știți Cum putem face backup pentru datele WhatsApp

0

WhatsApp oferă o copie de rezervă ușoară utilizatorilor săi. Puteți restabili toate datele WhatsApp de pe noul telefon, inclusiv videoclipuri, audio, chat-uri și fotografii. Dacă sunteți utilizator Huawei, acesta este ghidul perfect pentru a vă face backup pentru datele pe noul telefon Huawei. Aici vom învăța cum să facem backup pentru Huawei WhatsApp. Tutorialul de backup WhatsApp huawei este explicat mai jos cu detalii. Pentru utilizatorii non-Huawei, trebuie să instalați Huawei AppGallery. Aveți nevoie de această aplicație pentru a face backup pentru WhatsApp. De asemenea, trebuie să instalați „Phone Clone” din Huawei AppGallery și să actualizați versiunea acesteia.

De la telefonul vechi la Huawei:

Pentru a face backup WhatsApp de pe cel vechi pe telefoanele Huawei, mai întâi, utilizați Phone Clone și transferați contactele telefonului, fotografiile camerei, videoclipurile camerei și evenimentele din calendar. Nu toate tipurile de date pot fi transferate prin această aplicație. Nu puteți face backup pentru Whatsapp direct de la cel vechi la Huawei, deoarece ambele au servere diferite.

Backup WhatsApp de pe telefonul non-Huawei sau Android pe telefonul Huawei:

(Numai pentru EMU 11 sau versiuni anterioare)

Backup-ul se va face manual. Faceți mai întâi backup pentru chat-urile pe vechiul telefon, alegând opțiunea „Copie de rezervă chat” din „Setări”. Pe unele telefoane mobile, va exista o opțiune precum „Fă backup pe Google Drive”. Și acum faceți clic pe „Niciodată”. Copia de rezervă locală va fi restaurată. Acum accesați folderul „Fișiere” sau „Stocare internă” (Pe unele telefoane) și faceți clic pe „dosarul media WhatsApp”. Atingeți opțiunea „Mai multe” din noua pagină care a apărut acolo. Apoi faceți clic pe el și comprimați fișierul. Acum va fi salvat ca „dosar WhatsApp.zip”. Transferați acest dosar de rezervă pe noul telefon utilizând Bluetooth sau orice alt mod.

 

Acum stocați datele de rezervă pe noul telefon. Faceți clic pe „Setări” și apoi alegeți „Aplicații”. Alege WhatsApp din noua pagină care a apărut la alegerea Aplicații. ștergeți datele cache din WhatsApp, astfel încât să nu ocupe spațiu de stocare suplimentar. Acum accesați Fișiere și faceți clic pe folderul „Telefon”. Alegeți „Android” și apoi faceți clic pe „Media”. Creați un folder nou cu numele „WhatsApp Backup”. Va fi ușor să alegeți fișierul de rezervă. Acum mutați fostul folder numit Whatsapp.zip în folderul pe care tocmai l-ați creat. Acum accesați „dosarul Baze de date”. Ștergeți orice alt folder, cu excepția fișierului msgstore.db.crypt 14.

Acum urmați următorul model.

Setări > Aplicații > Aplicații > WhatsApp > Permisiune > Activare media

 

Conectați-vă la contul dvs. anterior pe acest telefon pentru a vă recupera datele restaurate. Dacă îți faci un cont nou. Vechile chat-uri și date nu vor fi acolo. Numărul dvs. de contact va fi verificat prin codul de verificare. Acum restaurați datele făcând clic pe „Restaurare”.

Backup WhatsApp de pe telefonul Huawei pe telefonul Huawei:

Pentru EMUI 12 HMS: Utilizați versiunea Phone Clone 12.0.1.370 sau orice altă versiune recentă pentru transferul de date.

Procedură:

Mai întâi, accesați aplicația Phone Clone după instalare din Huawei AppGallery. Deschideți-l pe ambele telefoane și conectați-le. Acum alegeți „Selectați aplicația”. Acum faceți clic pe „Selectați aplicațiile de transferat”.

Notă: După cum am discutat mai devreme, conectați-vă la același WhatsApp ca pe vechiul telefon. În caz contrar, nu vor fi afișate date restaurate pe WhatsApp.

Au fost discutate în detaliu procedurile pentru toate tipurile de backup pentru Huawei WhatsApp. Sper că ai învățat multe.

De ce descărcarea Huawei Fashiondays a devenit o tendință acum și ce face această aplicație în 2022

Articolul precedent

Modalități de a instala Google Chrome pe un telefon Huawei?

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *