Diverse

Totul despre halele industriale

0

Halele industriale sunt fără doar şi poate printre cele mai importante tipuri de construcţii, asemeni celor de locuit. Aceste tipuri de construcţii pot fi realizate din beton, din oţel sau pe structura mixtă. GVA Activ închiriază hale industriale în funcţie de destinaţia acestora, dar şi de dorinţele proprietarului.

Tipuri de hale industriale

Halele industriale din beton au fost până nu demult unele dintre cele mai utilizate tipuri de astfel de spaţii, întrucât pot fi realizate fie din elemente turnate monolit, fie din elemente din beton prefabricat. Avantajul unor astfel de construcţii constă în faptul că ele pot suporta încărcări destul de mari, iar deteriorarea poate fi remediata destul de uşor.

În cazul construcţiilor din elemente metalice putem vorbi despre avantaje multiple, întrucât, nu doar că pot suporta încărcări foarte mari, ci pot fi şi protejate pe parcursul utilizării folosind materialele inovative exi…

Citeste mai mult pe RevistaCaminul.ro

Teodorovici a mai imprumutat 90 de milioane de euro pentru a renova cladiri ale Politiei si Jandarmeriei

Previous article

Cultiva de 13 ani catina bio si a fost curtat si de elvetieni: Nu m-am imbogatit, dar oamenii se bucura de produsele mele (Video)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Diverse