AcasăDiverseUită de clasicele decorațiuni de Halloween și alege cu încredere flori în...

Uită de clasicele decorațiuni de Halloween și alege cu încredere flori în cutii!

Publicat pe

Articole

Ghidul suprem pentru alegerea primului laptop

Dacă ești în căutarea primului tău laptop, s-ar putea să te simți copleșit. Există atât de multe opțiuni, încât poate fi greu să știi de unde să începi. Din fericire, am creat acest ghid pentru a vă ajuta să găsiți laptopul perfect pentru nevoile...

Halloween-ul nu este o sărbătoare obișnuită la noi în țară, chiar dacă în ultimii ani tot mai multe persoane au participat și au organizat petreceri tematice, chiar și la locul de muncă și și-au decorat casele cum au știut mai bine. Halloween-ul este o sărbătoare ,,împrumutată” și foarte puțin înțeleasă. Deși i se atribuie conotații negative, Halloween-ul este de fapt sărbătoarea tuturor sfinților, în țările catolice și protestante (denumirea sărbătorii vine de la All Hallows’ Even). De obicei, de Halloween, casele sunt decorate cu dovleci sculptați și tot felul de mici statuete și alte obiecte ce întruchipează fantome și personaje înfricoșătoare, menite să alunge spiritele rele. Însă, dacă vrei să îți decorezi casa diferit, îți recomandăm ca pe lângă aceste decorațiuni clasice, să alegi și flori in cutii deosebite, pe care le poți comanda din florăria online Maison d’Or! În cele ce urmează, îți prezentăm preferatele noastre, pe care suntem sigur că le vei îndrăgi de la prima vedere.

Prima cutie cu flori pe care ți-o recomandăm face parte din această Colecție Desire-Cutie Cu Trandafiri, Minirosa și Floarea Soarelui. Poate vei spune că este neobișnuit să îți decorezi casa în acest anotimp cu floarea-soarelui, însă aceasta se potrivește foarte bine anotimpului. Din acest superb aranjament mai fac parte și următoarele flori: trandafiri galbeni, minirosa galbena, matthiola crem, lisianthus crem, lepidium, eremurus galben. Acestea sunt așezate într-o cutie mare, neagră și rotundă, alături de alte materiale care conferă frumusețe și personalitate aranjamentului.

Dacă îți dorești un aranjament în culori pastelate, dar care totuși să fie perfect pentru Halloween, îndreaptă-ți atenția spre această Cutie Cu Hortensie, Delphinium și Craspedia. Florile delicate sunt ideale pentru a-ți îndulci sufrageria și pentru a aduce o rază de lumină în viața ta.

Aranjamentele spectaculoase sunt ideale pentru Halloween, iar când vorbim despre cele florale, nu trebuie să facem excepție, așa că următoarea recomandare te va impresiona cu siguranță. Este vorba despre o Cutie Cu Trandafiri, Allium Și Astrantia Alba. Aranjamentul este compus din următoarele flori deosebite: delphinium, trandafiri, minirosa, asclepias, eremurus, allium, hortensii, alchemilla, germini, viburnum, astrantia, nigella, fire eucalipt, hypericum, iar baza în care sunt așezate este o cutie rotundă, albă.

Adori aranjamentele cât mai colorate, care să aducă un plus de frumusețe și de veselie casei tale? Atunci trebuie să îți recomandăm neapărat un aranjament din Colecția Desire – Cutie Cu Bujori Grena, Matthiola Și Orhidee. Este un aranjament complex, în care se îmbină cu succes flori de culori diferite, fiecare având frumusețea sa aparte. Mai precis, în cadrul acestui aranjament se regăsesc următoarele: hortensii roz, bujor grena, minirosa, trandafiri multicolori, viburnum verde, aconitum, clematis mov, matthiola crem, lisianthus crem, anthurium,  cupe orhidee vanda, pittosporum. Aceste flori sunt așezate într-o cutie elegantă, neagră și rotundă, care se potrivește perfect Halloween-ului.

La final, îți recomandăm o Cutie Neagră 21 Trandafiri Galbeni. Aceștia sunt simbolul bucuriei și optimismului (nu al geloziei așa cum se crede greșit). Datorită culorilor acestui aranjament, este ideal pentru perioada Halloween-ului.

 

 

 

 

Ultimele articole

Cele mai cunoscute expresii din sport

Sursa foto: pixabay.com Sportul, ca și viața, este plin de momente imprevizibile, iar norocul și...

5 sfaturi utile pentru o amenajare în stil Feng Shui 

Fie că ești un fan al designului interior sau pur și simplu vrei să...

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...

3 idei de cadouri utile pentru pasionații de gaming

Profilul unui jucător pasionat este, de obicei, unul destul de complex. În general, un...

Articole asemanatoare

Cele mai cunoscute expresii din sport

Sursa foto: pixabay.com Sportul, ca și viața, este plin de momente imprevizibile, iar norocul și...

5 sfaturi utile pentru o amenajare în stil Feng Shui 

Fie că ești un fan al designului interior sau pur și simplu vrei să...

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...