Diverse

Videochatul de acasa dupa pandemie

0

Care sunt partile bune ale videochatului de acasa in perioada post-pandemica?

Ultimii doi ani au marcat o puternica schimbare a modului de lucru in diverse industrii. Nici industria de video chat nu a facut exceptie, iar schimbarile au vizat in principal asigurarea unui nivel ridicat de protectie pentru fiecare model, fie ca acestea au lucrat de acasa sau de la studio.

In aceasta perioada delicata, am avut grija ca standardele WOW Agency sa fie in continuare respectate si am reusit sa ne adaptam rapid schimbarilor impuse de contextul pe care l-am traversat cu brio.

Restrictiile au fost ridicate dupa doi ani de pandemie, ceea ce inseamna ca industria de video chat trebuie sa isi regandeasca strategia, astfel incat sa ofere acelasi nivel de siguranta modelelor. Avand la dispozitie posibilitatea de a lucra fie de acasa, fie intr-una dintre locatiile de top ale WOW Agency din Bucuresti, modelele trebuie sa puna in balanta avantajele si dezavantajele ambelor sisteme de lucru pentru a identifica ce varianta li se potriveste cel mai bine.

Daca alegi sa lucrezi ca model de video chat de acasa in aceasta perioada, cele mai importante avantaje sunt probabil flexibilitatea programului si faptul ca nu mai pierzi timp in deplasare.

Cand spunem flexibilitate, ne referim la faptul ca ai libertatea de a iti organiza programul dupa bunul plac, astfel incat sa nu interfereze cu alte activitati importante din viata de zi cu zi. Iti poti imparti orele de lucru astfel incat sa nu neglijezi si alte sarcini pe care le ai de indeplinit.

In ceea ce priveste economisirea timpului, acesta este cu siguranta un avantaj care merita mentionat. Timpul pe care il petreci in trafic spre studioul de videochat poate fi alocat altor activitati sau il poti folosi pentru a lucra, mai ales daca nu locuiesti in apropiere de locatiile unde modelele WOW Agency isi desfasoara activitatea.

Care sunt partile mai putin bune ale videochatului de acasa?

Facand o paralela intre lucrul de acasa si lucrul de la studio, trebuie sa iti prezentam si partile mai putin favorabile pe care le presupune desfasurarea activitatii de acasa. La final, iti vei da seama ca videochatul de acasa are avantaje si dezavantaje deopotriva, cel mai indicat fiind sa alegi modul de lucru cu care esti confortabila.

In primul rand, daca nu locuiesti singura, este foarte probabil sa ai dificultati in ceea ce priveste intimitatea. Un model de videochat are nevoie de un spatiu intim pentru a isi desfasura activitatea si pentru a comunica optim in timpul sesiunilor, din acest considerent fiind mai avantajos sa lucrezi de la studio.

Alte dezavantaje asociate lucrului de acasa sunt eventualele problemele tehnice si lipsa unor persoane care sa te pregateasca inainte de sesiunile de video chat. In locatiile WOW Agency nu vei intampina dificultati tehnice, datorita echipamentelor de ultima generatie si conexiunii de mare viteza la internet. Tot la studio, o echipa de hair-stylisti si make-up artisti profesionisti te vor pregati astfel incat sa afisezi cea mai buna imagine a ta persoanelor cu care interactionezi.

Fie ca te intereseaza videochatul de acasa sau videochatul de la studio, la WOW Agency prioritizam nevoile fiecarui model si stabilim impreuna care este locatia potrivita pentru desfasurarea activitatii, astfel incat sa te poti bucura de toate avantajele pe care le presupune aceasta meserie.

Închirierea unui apartament în regim hotelier: 8 detalii pentru a atrage clienți

Articolul precedent

Care sunt deșeurile de tip ape uleioase și nămoluri de la separatoarele de deșeuri?

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Diverse