Lifestyle

3 detalii la care să fii atentă în procesul de aplicare a genelor

0

Pentru a fi un tehnician de gene apreciat și de succes este necesar să fii foarte atentă la detalii. În acest articol, îți vom expune pe scurt care sunt aspectele pe care nu trebuie să le scapi din vedere în procesul de aplicare a extensiilor de gene. Ține cont de recomandările noastre, iar salonul tău va fi din ce în ce mai frecventat.

Care sunt detaliile la care să fii atentă când aplici extensii de gene?

Pentru a te asigura că în arsenalul tău se găsesc toate instrumentele de care ai nevoie, achiziționează un kit special creat pentru tehnicieni. Atunci când ai la îndemână toate produsele necesare, nu mai rămâne decât să îți păstrezi concentrarea în timp ce aplici extensiile. Iată detaliile pe care nu trebuie să le neglijezi niciodată:

Reacții alergice sau iritații

Din păcate, multe persoane care apelează la procedura extensiilor de gene suferă de piele sensibilă în zona ochilor. Acest lucru înseamnă că sunt mai predispuse să aibă reacții alergice sau iritații locale din cauza adezivului utilizat, în principiu. Prin urmare, înainte de a începe să aplici extensiile, pune o picătură de adeziv pe o porțiune de piele a clientei, astfel încât să observi reacțiile adverse din timp.  

Pe de altă parte, atunci când utilizezi adezivi de gene hipoalergenici, șansele ca aceștia să producă reacții alergice sau iritații sunt minime. Pentru o practică de calitate, investește în astfel de produse de la bun început. 

Dacă există disconfort pentru clientă

Procedura de înfrumusețare prin aplicarea extensiilor de gene nu trebuie să fie niciodată dureroasă. Atât timp cât tehniciana respectă cu strictețe fiecare etapă, iar tehnica sa este profesionistă, clientele ar trebui să poată sta relaxate pe toată durata aplicării. Există însă situații în care, din diverse cauze, poate apărea o stare de disconfort: fie este vorba despre temperatura din cameră, fie de o poziție incomodă a corpului sau poate chiar luminozitatea crescută.

În orice caz, dacă observi o stare de agitație sau neliniște din partea clientei, ia o scurtă pauză de la aplicare pentru a remedia problema. Cu siguranță astfel vei da dovadă de interes pentru nevoile sale, iar ea te va recomanda mai departe în viitor.

Dacă adezivul și-a schimbat culoarea sau consistența

Adezivii pentru extensiile de gene sunt destul de pretențioși în ceea ce privește condițiile de depozitare. De aceea, este esențial să ai un dulăpior sau o cutie specială pentru astfel de materiale de lucru. Mai mult decât atât, adezivii trebuie feriți de umiditate crescută și de efectele luminii solare. În special după ce ai desfăcut produsul, acesta trebuie depozitat pe verticală. 

Pot exista cazuri în care, chiar dacă ai respectat instrucțiunile de depozitare primite de la producător, adezivul să își schimbe consistența sau chiar culoarea. Este important să fii atentă la astfel de lucruri și să nu utilizezi un adeziv care fie a depășit termenul de valabilitate, fie nu mai este în starea inițială. Altfel, riști ca extensiile să nu reziste sau chiar să produci leziuni clientelor. 

Atenția la astfel de detalii te vor transforma într-un profesionist adevărat!    

Cum ne jucăm cu copilul: 5 idei de jocuri distractive

Articolul precedent

De ce să cumperi online piese de schimb utilaje agricole?

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Lifestyle