Lifestyle

3 moduri de a-ți îmbunătăți viața sexuală

0

Vrei mai multă emoție? Stimulare? Satisfacție? Există mai multe metode de a vă stimula viața sexuală.

Dacă timpul petrecut în pat cu partenerul tău nu este tot ce ți-ar plăcea să fie, curaj. La propriu.

O seară de întâlnire cu partenerul tău – pentru a vă reaminti toate motivele pentru care vă adorați unul pe celălalt și pentru a vă relaxa fiind invitați la masă – poate fi o modalitate excelentă de a vă stimula libidoul, spune Anita Sadaty, MD, ginecolog holistic din Roslyn, New York.

Aceasta este una dintre multele modalități naturale prin care experții spun că vă puteți îmbunătăți viața sexuală. Încă un mod simplu și rapid de a vă imbunătăți viața sexuală, la care apelează foarte mulți oameni, este să vă cumpărați jucării sexuale. Aici puteți citi un articol cu cele mai cumpărate produse în 2022.

Motivele medicale pot fi în spatele problemelor sau dezinteresului sexual

Bineînțeles, poate exista un motiv medical pentru care viața ta sexuală este în scădere. Diabetul, problemele tiroidiene, cancerul și problemele cardiace pot scădea dorința sexuală. Problemele nervoase, endometrioza sau alte probleme pot face ca sexul să fie dureros pentru femei. Iar anumite medicamente – cum ar fi unele pentru tensiune arterială, depresie, anxietate și chiar anticoncepționale – pot inhiba dorința. 

1. Fă din starea de spirit pentru sex o prioritate

Uneori, pentru a face mai mult și mai bine sex, este nevoie pur și simplu să vă eliberați programul. „Este greu să ai chef când ai un milion de lucruri pe lista de lucruri de făcut și nu prea ai timp să le faci”, spune Dr. Sadaty.

Programarea sexului ar putea suna ne-romantic, dar vă puneți majoritatea planurilor importante în calendar, așa că de ce nu și sexul? Cel mai bine este să vă programați suficient timp pentru a face mai întâi ceva relaxant, mai degrabă decât să săriți direct în pat, deoarece femeile, în special, au nevoie să fie relaxate înainte ca libidoul lor să intre în acțiune, spune Sadaty.

2. Lucrează-ți mintea și observă-ți gândurile pentru un sex mai bun

Dacă creierul tău rulează o buclă de feedback cu motive pe care le-ai cules pe parcurs – despre cum ar trebui să te simți vinovată în legătură cu sexul sau poate că trupul tău este prea gras sau urât sau, ei bine, orice – este timpul să îl oprești din drum. Recunoaște gândul atunci când apare și schimbă-l cu unul mai util.

Acest lucru vă ajută viața sexuală, deoarece, așa cum a constatat o meta-analiză publicată în International Journal of Clinical and Health Psychology, persoanele cu atitudini mai deschise față de sex sunt mai capabile să își exploreze sexualitatea fără să se simtă vinovate.

3. Nu uitați să folosiți lubrifianți pentru un sex mai bun

Sexul poate fi mai plăcut dacă adaugi un lubrifiant, care reduce frecarea și iritarea și, prin urmare, disconfortul, spun ginecologii. Poți cumpăra un lubrifiant oficial de la farmacie sau poți folosi un ulei de uz casnic, cum ar fi uleiul de cocos. (Asigură-te că folosești un prezervativ care nu este din latex dacă faci tu însuți, deoarece aceste uleiuri pot deteriora latexul).

Nu încercați să vă ascundeți nevoia de lubrifiant de partenerul dumneavoastră. Fă-l parte din rutina ta sexuală și distrează-te cu el.

Care sunt avantajele cabinelor de paza din containere modulare?

Articolul precedent

Ce este BCA-ul și care sunt avantajele oferite?

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Lifestyle