AcasăDiverse5 motive pentru a alege salopete pentru copii de la iELM

5 motive pentru a alege salopete pentru copii de la iELM

Publicat pe

Articole

Rolul luminii în amenajarea livingului

Iluminarea potrivită este un detaliu de dorit în orice casă. Este importantă menținerea echilibrului între designul și funcționalitatea camerei, atunci când se pune problema iluminatului. Întreaga atmosferă dintr-o cameră poate fi transformată dacă luminile sunt corespunzător poziționate. Lămpile nu au doar rol estetic, ci...

iELM este un brand de inspirație suedeză, care de-a lungul timpului a devenit din ce în ce mai popular în rândul părinților. Prezent în 14 țări, iELM oferă o gamă largă de haine pentru copii, dintre care cele mai îndrăgite sunt salopetele din softshell. 

 

Iată 5 motive pentru a alege salopetele softshell iELM și pentru a te alătura comunității de copilași și mămici cool.

 

 

  • Material rezistent la vânt și ploaie

 

Softshell-ul este un material impermeabil, rezistent la intemperii și care permite eliminarea umezelii. Salopetele create din acest material sunt folosite cu precădere pe durata toamnei și a primăverii, însă se pot purta și pe vreme răcoroasă în combinație cu alte straturi de haine. Materialul este de asemenea căptușit cu fleece și menține căldura corporală, asigurând confortul termic. Toate aceste caracteristici fac ca salopetele din softshell să fie hainele ideale pentru o zi plină de joacă pentru cei mici.

 

  • Salopetele au croiala comodă 

 

Cu fermoare lungi și linii fluide, salopetele sunt hăinuțele perfecte pentru activitățile în natură, oferind un grad ridicat de confort față de alte ținute vestimentare. De asemenea, sunt mult mai ușor de îmbrăcat, oferindu-le copiilor independența necesară pentru a descoperi lumea din jurul lor, în condiții supravegheate. Salopetele iELM oferă protecție pentru bărbie și nu sunt tratate cu substanțe periculoase, astfel că cei mici sunt în siguranță atunci când le poartă.

 

 

  • Produsele sunt personalizabile

 

Cu toții știm cât de bucuroși sunt copiii atunci când primesc lucruri special create pentru ei. Tocmai de aceea, iELM oferă posibilitatea de a personaliza hainele celor mici. Atunci când alegi hăinuța pentru copilașul tău, ai posibilitatea de a adăuga un mesaj pe salopetă. Acesta poate fi un citat drăguț pus la dispoziția ta, sau chiar numele copilașului. Astfel, fiecare părinte are diverse opțiuni de a arăta lumii personalitatea copilului său. Personalizarea salopetelor este un serviciu suplimentar pentru care optează multe persoane, în special atunci când doresc să facă un cadou special, pe placul prichindeilor.

 

  • Material personalizat cu text reflectorizant

 

Deoarece salopetele pentru copii sunt purtate cu precădere primăvara și toamna, atunci când soarele apune mai repede, este important să alegi haine care să îți protejeze micuțul și în medii mai puțin luminoase. Salopetele din softshell marca iELM folosesc material reflectorizant pentru personalizare. Astfel, plimbarea de seară cu copilul este mult mai sigură, oferind un sentiment de liniște părinților in orice moment al zilei, atunci când cel mic aleargă afară la joacă.

 

 

  • Culori vii și imprimeuri colorate

 

Încorporând spiritul inventiv și jucăuș al copiilor, iELM oferă diverse opțiuni când vine vorba despre designul și modelele salopetelor. De la paleta largă de culori disponibile, la modele cu flori, dinozauri sau alte imprimeuri amuzante, acestea surprind perfect personalitatea copiilor și le dau un plus de creativitate celor mici. De asemenea, în gama iELM există și modele de salopete simple, potrivite pentru cei care preferă estetica minimalistă.


iELM combină toate aceste caracteristici și confecționează haine pentru copii  în stiluri la fel de diverse ca personalitățile celor mici. De la salopete în culori vii și jucăușe, la cele cu imprimeu sau cele  simple, cu o cromatica uni, fiecare părinte găsește ceva pe placul lui și al copilului său.

Ultimele articole

Misterioșii ochi hazel: Culoarea unică și caracteristicile lor distincte

Ochii hazel, o raritate în lumea culorilor ochilor, este un atribut deosebit al fruumuseții....

Plănuiești să îți cumperi un telefon iPhone 15? Câteva accesorii de care poți avea nevoie

Odată cu lansarea noului iPhone 15, apare și nevoia accesoriilor destinate acestuia. Dacă plănuiești...

Cum te poate ajuta Excel-ul dacă ești freelancer

Puțini mai sunt cei care nu au auzit de Microsoft Excel și la fel...

De ce să utilizezi un calendar de social media în promovarea afacerii tale

Utilizarea unui calendar de social media este esențială în promovarea afacerii tale în era...

Articole asemanatoare

Misterioșii ochi hazel: Culoarea unică și caracteristicile lor distincte

Ochii hazel, o raritate în lumea culorilor ochilor, este un atribut deosebit al fruumuseții....

Plănuiești să îți cumperi un telefon iPhone 15? Câteva accesorii de care poți avea nevoie

Odată cu lansarea noului iPhone 15, apare și nevoia accesoriilor destinate acestuia. Dacă plănuiești...

Cum te poate ajuta Excel-ul dacă ești freelancer

Puțini mai sunt cei care nu au auzit de Microsoft Excel și la fel...