AcasăDiverseArticole pirotehnice pentru diverse petreceri si evenimente

Articole pirotehnice pentru diverse petreceri si evenimente

Publicat pe

Articole

De ce lada frigorifică e mai utilă decât frigiderul: top 3 motive

Odată cu viața modernă, nevoia noastră de a păstra alimente la rece a crescut, dat fiind faptul că astăzi trăim într-o eră marcată de consum și ne-am obișnuit cu standarde de viață înalte. Frigiderul nu mai este un lux și nici nu mai poate fi...

A cumpara corect articole pirotehnice pentru urmatoarea petrecere, este jumatate din lupta castigata, iar produsele ales incorect pot, dimpotriva, sa lase o impresie destul de neplacuta. Pentru a te ajuta sa eviti astfel de neintelegeri, poti alege produse pirotehnice din magazinul online pyro-technic.ro.

Focuri de artificii de pamant

Artificiile la sol sunt aprinse pe sol sau in imediata apropiere. Focurile de artificii la sol pot ilumina o varietate de figuri, cum ar fi inscriptii, cascade, inimi, fulgi de zapada, stele, pomi de Craciun, fantani si multe altele. Avantajul incontestabil al artificiilor de pamant este ca se poate face la o distanta de doar 7 – 10 metri de public, ceea ce iti permite sa te bucuri din plin de un spectacol colorat.

Articole pirotehnice de nivel mediu

Artificiile de parcare sunt numite si artificii de nivel mediu. Inaltimea actiunii unor astfel de artificii este de obicei de 50 – 80 de metri. Artificiile sunt create cu ajutorul sfesnicelor romane, a instalatiilor brutale sau a bateriilor. Faptul ca artificiile incep departe la cea mai mare altitudine, nu reduce semnificativ divertismentul acestuia, deoarece frecventa mare de fotografiere si luminozitatea efectelor individuale, compenseaza mai mult decat altitudinea scazuta. Artificiile de parcare sunt adesea folosite in combinatie cu solul si altitudinea mare. Astfel de produse pirotehnice sunt utilizate cel mai ades la festivaluri si festivitati de strada.

Focuri de artificii inalte

Artificiile inalte sunt trase la o inaltime de trei sute de metri, creand compozitii colorate pe mai multe niveluri. Astfel de produse pirotehnice sunt rachete inalte (bile care explodeaza) si rachete cu contururi stralucitoare si cai de zbor neobisnuite, de calibru mare.

Focuri de artificii combinate

Adesea, pentru a face o petrecere cu focuri de artificii complet memorabila, sunt folosite toate cele trei tipuri de articole pirotehnice. Astfel de artificii se numesc combinate si combina bile de salut la cel mai inalt nivel, efectele de culoare si figurile complicate ale artificiilor de pe pamant. Toate aceste artificii creeaza o imagine incredibil de stralucitoare si bogata.

Articole pirotehnice de scena

Artificiile pirotehnice de scena sunt folosite in cazurile in care trebuie sa organizezi un spectacol in interior. Inaltimea unor astfel de artificii este de la 20 de centimetri pana la 5 metri si consta din seminee si fantani de joasa tensiune. 

Fiecare etapa se realizeaza individual, deoarece este necesar sa se tina cont de conditiile de ventilatie din incapere, materialul pardoselilor, podelelor si peretilor, inaltimea tavanelor si multe altele. 

Pentru a face ca focurile de artificii de pe scena si fie si mai stralucitoare, sunt adesea folosite clapete de serpentine si confetti pirotehnice si/sau pneumatice. Produsele sau articolele pirotehnice de scena sunt potrivite pentru evenimente mari (concerte, spectacole) si pentru evenimente private, precum nunti sau zile de nastere. 

Ultimele articole

Cele mai cunoscute expresii din sport

Sursa foto: pixabay.com Sportul, ca și viața, este plin de momente imprevizibile, iar norocul și...

5 sfaturi utile pentru o amenajare în stil Feng Shui 

Fie că ești un fan al designului interior sau pur și simplu vrei să...

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...

3 idei de cadouri utile pentru pasionații de gaming

Profilul unui jucător pasionat este, de obicei, unul destul de complex. În general, un...

Articole asemanatoare

Cele mai cunoscute expresii din sport

Sursa foto: pixabay.com Sportul, ca și viața, este plin de momente imprevizibile, iar norocul și...

5 sfaturi utile pentru o amenajare în stil Feng Shui 

Fie că ești un fan al designului interior sau pur și simplu vrei să...

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...