Afaceri

5 motive pentru care ar trebui să începeți să utilizați Microsoft Teams în cadrul firmei

0

Colaborarea și munca în echipă sunt caracteristica definitorie a firmelor moderne.

De la lansare, Microsoft Teams a devenit aplicația cu cea mai rapidă creștere din istoria Microsoft, ajungând la peste 330.000 de companii din întreaga lume care o folosesc.

Dacă lucrați într-una dintre acele companii, probabil că găsiți noi modalități de utilizare a acestei aplicații în fiecare zi. Dacă nu ați lucrat până acum cu această aplicație, iată 5 motive pentru care ar trebui să luați în considerare utilizarea Microsoft Teams cât mai curând.

1. Este mai mult decât un chat

Puteți utiliza fereastra de chat din Microsoft Teams pentru a purta conversații rapide cu colegii dvs. Dar mai sunt multe alte avantaje oferite de această aplicație.

Trebuie să partajați un fișier? Este suficient să îl atașați în chat. Apoi, pur și simplu folosiți funcția call sau video call pentru a apela colegul de birou pentru a discuta despre respectivul fișier direct din fereastra aplicației. Sau programați o întâlnire fără a părăsi chatul. Integrarea chat-ului cu alte produse Microsoft, cum ar fi OneNote și Office, vă ajută să nu mai trebuiască să treceți dintr-o aplicație în alta pe tot parcursul conversației. Totul se derulează în cadrul aceluiași chat.

2. Înainte, în timpul și după întâlniri

A pregăti totul pentru întâlniri poate fi o provocare. Agenda este într-un e-mail, acțiunile convenite în alta. În plus, nici nu mai știi unde sunt detaliile pe care trebuie să le examinezi înainte de apel.

Întâlnirile în Microsoft Teams facilitează mult această experiență. De îndată ce creați întâlnirea, puteți începe să discutați cu participanții despre agendă, să partajați fișierele de care aveți nevoie pentru a le examina și pentru a ține evidența notelor întâlnirii și a sarcinilor. Puteți chiar verifica cine sunt acele persoane necunoscute care au fost invitate.

Apoi, înregistrarea apelului este disponibilă imediat în aceeași filă, așa că, dacă ați ratat întâlnirea, nu este nevoie să căutați înregistrarea. Este chiar acolo, cu notele întâlnirii și acțiunile convenite.

3. Mai puține e-mailuri

Uită problemele legate de verificarea prea multor mailuri. Asta pentru că acum conversațiile se țin într-un mod structural în Microsoft Teams.

4. Colaborare și comunicare îmbunătățite

Datorită integrării strânse cu Office 365, nu este nevoie să schimbați aplicațiile atunci când trebuie să colaborați la un document. Puteți a crea documentul Word, Excel sau PowerPoint în cadrul Microsoft Teams, îl puteți partaja imediat cu colegii dvs. de muncă și apoi puteți deveni coautor într-o clipită.

5. Rămâneți conectat, oricând, oriunde

În timp ce sunteți pe fugă, deplasându-vă dintr-o parte în alta, trebuie să rămâneți conectați și să aveți acces la toate resursele firmei. Cu aplicația telefonică din cadrul Microsoft Teams, aveți acces imediat la toate aplicațiile și documentele dvs. Puteți răspunde cu ușurință la chat și conversații, puteți participa la întâlniri cu un singur clic și puteți continua să colaborați. Deci, chiar și în mișcare, sunteți ținut complet la curent.

Top 4 lucruri pe care trebuie să le știe persoanele care cumpără Ethereum

Articolul precedent

4 motive pentru a angaja o companie de web design

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Afaceri