Tehnologie

Top 4 lucruri pe care trebuie să le știe persoanele care cumpără Ethereum

0

Înainte de a cumpăra Ethereum, utilizatorii din mediul online trebuie să știe cel puțin câteva lucruri despre această criptomonedă, care capătă din ce în ce mai mult teren în lumea virtuală. După ce Bitcoinul a fost un real succes în întreaga lume, acum câțiva ani și-a făcut loc pe Internet și Ethereumul, o altă platformă descentralizată, prin intermediul căreia oamenii pot investi într-o criptomonedă modernă, atent gândită de către specialiști în domeniu și care nu este gestionată la nivel Mondial de o instituție financiară, așa cum se întâmplă în cazul valutelor clasice.

Când a apărut Ethereum pe piață?

Ether-ul a fost lansat pe piață pentru prima dată în 2015, fiind vorba despre o monedă digitală care astăzi poate fi utilizată pentru diverse achiziții. Similară cu Bitcoinul, această monedă nu este controlată de un guvern și nici de o instituție bancară, având la bază o platformă descentralizată extrem de sigură, care nu poate fi ,,spartă” nici de către cei mai iscusiți hackeri. Totul are loc în mediul online, iar oamenii au certitudinea ca portofelele lor electronice sunt mereu în siguranță!

Ce sunt contractele inteligente?

În ceea ce privește modul în care funcționează sistemul prin care oamenii pot cumpăra Ethereum, contractele inteligente sunt pioni esențiali. Mai exact, este vorba despre coduri de calculator, ce rulează prin intermediul blockchain-ului, facilitând astfel schimbul de bani, de conținut, dar și de proprietăți ori de acțiuni. În termeni clasici, contractele inteligente sunt comparabile cu automatele de vânzare: ele iau monede și le transformă în produse, în funcție de prețurile afișate!

Platforma pe care oamenii cumpără Ethereum, ușor de accesat și de învățat

Consumatorii mai trebuie să aibă în vedere și faptul că platforma pe care este disponibil Ether-ul este una extrem de simplă de accesat. Chiar și persoanele care nu folosesc Internetul în general se pot bucura de această criptomonedă. Tot ce trebuie să facă este să urmeze pașii care le sunt indicați online!

Cum se poate obține profit din Ethereum?

În ceea ce privește obținerea profitului din Ether, oamenii trebuie să aibă răbdare și să urmărească evoluția prețului monedei digitale. De exemplu, după ce cumpără una sau mai multe criptomonede, consumatorii trebuie să le păstreze până când valoarea acestora urcă foarte mult. Bitcoinul a reușit într-un timp foarte scurt să ajungă la aproximativ 400.000 de dolari și se preconizează despre Ether că are șanse foarte mari să urce până la o valoare foarte mare de asemenea!

Cursuri de SEO pentru rezultate de succes în afaceri online

Articolul precedent

5 motive pentru care ar trebui să începeți să utilizați Microsoft Teams în cadrul firmei

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Tehnologie