Lifestyle

Buchete de vară cu floarea soarelui

0

Floarea soarelui pare a fi simbolul zilelor de vară pentru că transmite acea energie bună pe care numai în zilele de vară o poți avea. Galbenul cald cu care îi sunt colorate petalele transmite căldură prin faptul că este luminos, dar și starea de bine și entuziasmul zilelor lungi de vară. Această floare are numeroase legende, semnificații și exprimă diverse sentimente pe care trebuie să le știi înainte de a dărui un buchet cu floarea soarelui. 

Legenda florii soarelui 

Legenda ne povestește că un împărat avea o fată foarte frumoasă, dar din păcate fata era mută, iar asta îl întrista foarte tare și tot timpul căuta modalități prin care să rezolve această problemă. O femeie bătrână a reușit să găsească leacul și i-a spus împăratului cum să procedeze pentru a vindeca fata. Să facă o masa mare unde să-l invite și pe Soare, iar fata trebuia să-l sărute și astfel era vindecată. Împăratul a pregătit totul, dar luna fusese anunțată despre faptul că Soarele se va căsători cu fata împăratului. 

Pentru că îl iubea foarte mult pe Soare, a urmărit întreaga petrecere, iar când fata a vrut să-l sărute pe Soare a preschimbat-o pe aceasta într-o floare. Deși împăratul i-a explicat întreaga poveste, Luna nu a putut fi înduplecată. Pentru că Soarelui i-a părut rău de cele întâmplate, a sădit floarea într-o grădină și i-a dat numele lui. De aceea, când Soarele răsare floare își ridică chipul pentru a-i  cerși o sărutare, dar când Luna apare, floarea își lasă chipul către pământ. 

Semnificațiile florii soarelui

Trasmite noroc 

Un buchet de floarea soarelui te ajută să urezi succes pentru un examen, un interviu pentru angajare, așadar pentru oricine are nevoie de încurajări poți dărui un buchet frumos de floarea-soarelui. 

Transmite admirația 

Floarea soarelui exprimă și admirația pentru o persoană apropiată, astfel că atunci când apreciezi și admiri pe cineva, îi poți dărui cu succes un buchet de floarea soarelui. 

Exprimă dragostea 

Un buchet de floarea soarelui te ajută să transmiți și dragostea ta sinceră față de cei dragi, față de persoanele din familie. Asigură-i pe cei din familia ta de sentimentele tale și dăruiește un buchet de floarea soarelui. 

Exprimă optimism

Datorită culorii pe care o are, floarea soarelui are puterea de a exprima optimismul, de a-ți da puterea să continui. Așadar poți să o dăruiești persoanelor la început de drum, la logodnă, la nuntă, la majorat sau poți alege să o dăruiești unei persoane care trece printr-o perioadă grea și are nevoie de putere si optimism pentru a merge mai departe. 

Simbolizează legătura dintre persoane 

Pentru că este o floare impunătoare, cu o tulpină robustă, exprimă și transmite stabilitate, dar totodată și încredere. Aceste lucruri fiind vitale într-o relație, este chiar indicat să dăruiești un buchet de floarea soarelui persoanelor cu care ai o legătură strânsă, o frumoasă relație de prietenie. 

Alege să faci o surpriză frumoasă unei persoane dragi și folosește serviciul livrare flori în Bucuresti de la Maison d’Or care te va ajuta să o impresionezi într-un mod plăcut. 

De ce să apelezi la serviciile unui arhitect?

Articolul precedent

Bănuieşti că ai fi urmărit? Iată cum poţi afla dacă sunt ascunse camere sau microfoane spion în casă sau în biroul tău

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Lifestyle