Diverse

Bună dimineața! Hai la clătite! Rețete delicioase de pe GoostoMix

0

O zi bună se anunță încă de dimineață. Când te trezești și mici întâmplări îți pun un mare zâmbet pe față știi că ești gata să cucerești lumea… sau cel puțin să îndeplinești sarcinile zilei cu o notă de optimism.

Din păcate, mai sunt și dimineți în care alarma pare că sună cu ore mai devreme decât a fost programată, parul refuză să stea așa cum îl așezi și cafeaua încăpățânată părăsește cana și se întinde cu aromele ei pe tot biroul. Acestea sunt indicii ce duc spre o zi plină de întâmplări mai puțin norocoase. Dar poți opri cercul vicios ce se anunță mai ușor decât crezi.

Tot ce trebuie să faci este să îți oferi un mic dejun vesel și gustos, iar creierul tău se va concentra pe partea pozitivă și vei avea o zi productivă.

Începe dimineața cu o porție de clătite la Thermomix

Clătitele sunt fericire turnată în tigaie. Mirosul lor inundă bucătăria și singura dilemă a dimineții este gem sau cremă de ciocolată?

Pune ingredientele necesare pentru clătite în Thermomix și ocupă-te de pregătirile pentru ziua ce urmează în timp ce robotul de bucătărie prepară aluatul. Rețete sunt multe, pentru toate gusturile și preferințele alimentare și cu siguranță poți găsi una care îți va face dimineața frumoasă.

Rețete GoostoMix de clătite la Thermomix pentru dimineți vesele

În funcție de gusturi dar și de regimuri alimentare, cei de la GoostoMix publică rețete de clătite special pentru Thermomix.

Clătitele la Thermomix se prepară ușor și rapid, aluatul iese de fiecare dată fără cocoloașe, cu o textură așa cum trebuie și este gata de pus la copt în tigaie.

Rețetele GoostoMix sunt însoțite de recomandări, pentru dimineți somnoroase în care nu ești prea inspirat în alegerea ingredientelor alternative sau toppingurilor pentru clătite.

Clătite rapide la Thermomix

Dacă îți faci griji că nu ai timp să îți înveselești dimineața cu o porție de clătite pufoase, trebuie să știi că există un aluat care este gata în maxim 5 minute la Thermomix.

Rețeta pentru clătite pufoase rapide o găsești pe GoostoMix. Se pot consuma simple, cu sirop sau cu diferite toppinguri precum miere și nuci, afine și sirop de arțar, dulcețuri sau gemuri și smântână. Au un gust plăcut, ușor aromat și cu siguranță te vor binedispune.

Clătite din banane la Thermomix pe GoostoMix

O rețetă cu adevărat specială este cea de mini clătite din banane la Thermomix. Se pot prepara chiar și fără făină și nu au zahăr procesat. Reprezintă un mic dejun gustos și se pot găti și pentru copii mici.

Dacă ești pe fugă, le poți lua cu tine pentru un mic dejun delicioas luat puțin mai târziu. Forma lor face ca aceste clătite să fie ideale pentru pachet la birou sau școală.

O bunătate de dimineață

Diminețile care au întâmplări mai puțin fericite conving creierul să se concentreze pe tot ce este negativ, însă dacă îți oferi un mic răsfăț totul se schimbă și ziua devine frumoasă. Din când în când ai grijă de fericirea ta și consumă un mic dejun vesel, care asigură optimism pentru întreaga zi.

 

Top 3 inele din aur pentru dama

Articolul precedent

Nunta de ametist

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Diverse