Diverse

Top 3 inele din aur pentru dama

0

Inelele sunt un accesoriu care poate transmite multe informatii despre cel sau cea care le poarta. Tocmai de aceea este indicat sa fie alese cu atentie, nu doar daca sunt pentru propria persoana, ci si in cazul in care sunt un cadou sau insotesc o cerere in casatorie.

Bijutierii Sabion acorda o atentie aparte colectiei de inele de aur pentru dama si de barbati, incercand sa gaseasca cele mai inspirate si spectaculoase combinatii intre aur alb, galben si roze, pietre pretioase si semipretioase, precum diamat, topaz, safir, smarald, onix, jad etc. sau deosebitul tantal. Dincolo de elementele care creeaza o noua bijuterie, design-ul si modul in care fiecare element se armonizeaza in toata structura tin tot de inspiratia deosebitilor maestri bijutieri.

Din multitudinea de inele din aur din colectii, am ales cateva piese reprezentative, care sa dezvaluie o parte din stilul si maiestria bijuteriilor Sabion.

Modele reprezentative de inele din aur Sabion

Inel BB.537395 – O adevarata bijuterie cu atitudine, acest inel din aur rose de 14 carate este decorat cu 9 diamante clare, plasate intr-o montura centrala si inconjurate de 24 de diamante black, care dau un contrast puternic. Cu siguranta acesta face parte din acele inele cu diamante care pot fi un cadou deosebit pentru o femeie deosebita. Maiestria acestei bijuterii Sabion va trezi sigur emotii puternice si va crea amintiri aparte.

Inel BB.573145 – Un alt model din colectia Sabion de inele de aur care inspira. Aurul alb imbratiseaza tandru un topaz de culoare albastru londonez si mai multe diamante clare. Forma asimetrica ii da personalitate si contrastele elementelor ii insufla armonie perfecta. O bijuterie reusita si apreciata in colectia de inele din aur pentru dama, care isi asteapta povestea de iubire.

Inel TAU 55 – Probabil unul dintre cele mai originale modele de inel de logodna, datorita combinatiei inedite  dintre tantal, aur si diamant. Descoperit la inceputul secolului XIX, metalul numit tantal isi revendica numele de la regele Tantalus, din mitologia greaca. Este un metal dur, ductil, extrem de rezistent la coroziune, folosit si in medicina, la realizarea lentilelor pentru aparatele foto sau in industria chimica si electronica. Provocarea bijutierilor este sa-l includa in structura bijuteriilor, pentru ca acest metal de culoare neagra se poate transpune doar in forme simpliste, din cauza limitarilor tehnologice. Tocmai de aceea, fiecare bijuterie care include acest metal este remarcabila si fascinanta prin combinatiile reusite, precum inelul TAU 55 din colectia Sabion. In mod sigur, un asemenea inel de logodna va atrage toate privirile.

 

 

Averea lui Cristiano Ronaldo – Cat la % este Talent si Cat Este Daruire

Articolul precedent

Bună dimineața! Hai la clătite! Rețete delicioase de pe GoostoMix

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Diverse