AcasăLifestyleCe tinute sunt ideale pentru o sesiune foto cu un nou nascut?

Ce tinute sunt ideale pentru o sesiune foto cu un nou nascut?

Publicat pe

Articole

Ce avantaje aduce folosirea unei prese de balotat deşeuri?

Până nu demult, presa de balotat deseuri reprezenta numai un vis frumos, un accesoriu la care nu multe persoane aveau acces, un dispozitiv râvnit şi totodată cu o utilitate mare. Acum, în condiţiile în care poluarea este din ce în ce mai pregnantă, o...

Atunci cand vine vorba de sedinte foto nou nascuti, majoritatea parintilor incearca sa  opteze pentru cele mai interesante tinute, care sa arate impecabil si totodata sa fie foarte comode pentru cel mic, in asa masura incat sa nu il deranjeze. 

Totusi, alegerea potrivita a hainutelor poate fi o adevarata provocare pentru majoritatea parintilor, din cauza faptului ca multi dintre acestia nu acorda importanta sporita modului in care hainutele se pot vedea in poze. Asadar, alegerile acestora sunt, in anumite cazuri destul de nepotrivite. 

Pentru a evita astfel de probleme, tot ceea ce trebuie facut este:

Alegerea tinutelor din materiale naturale

Mai ales atunci cand vine vorba de shootinguri cu nou nascuti, tinutele acestora realizate din materiale naturale reprezinta un aspect extrem de important, datorita faptului ca multe dintre haine au si un aspect placut. 

De altfel, in momentul in care se opteaza pentru materiale naturale, parintii trebuie sa aleaga intotdeauna produse precum in sau bumbac, deoarece acestea au un aspect interesant, iar acest lucru este datorat in totalitate structurilor materialelor. Totodata, aceste materiale se pot gasi in comert sub diferite nuante si culori.

Este important de stiut si faptul ca materialele naturale sunt extrem de confortabile pentru copii, deoarece nu supraincalzesc pielea si nici nu creaza pliuri inestetice. Asadar, aspectul per total al fotografiei va arata impecabil, iar un fotograf nou nascuti se va putea ocupa de amplificarea efectelor oferite de tesaturi. In acest mod, anumite trasaturi ale copilului vor fi scoase in evidenta foarte usor, iar fotografiile finale vor fi in totalitate pe gustul parintilor.

Alegerea paletei cromatice

Intotdeauna culorile sunt extrem de importante pentru fotografii, fapt pentru care parintii trebuie sa ia intotdeauna in calcul culorile hainutelor unui copil, mai ales atunci cand este vorba de un shooting. Un astfel de aspect nu ar trebui sa ingrijoreze, datorita faptului ca intr-un studio foto, specialistii se vor putea ocupa de conturarea cadrului perfect, care sa scoata in evidenta copilul, parintii si emotiile transmise de acestia.

Asadar, in cazul copiilor se poate opta oricand pentru culori deschise, precum roz si albastru, dar si alb, bej sau gri. Mai mult de atat, este important de stiut si faptul ca anumite culori se pot potrivi anumitor copii, iar parintii ar trebui sa ia acest aspect in calcul, mai ales atunci cand vine vorba de un shooting realizat de catre profesionisti. In acest mod, parintii se vor putea bucura de poze realizate impecabil, care sa fie armonioase din punct de vedere cromatic.

Alegerea stilului 

Pe piata exista hainute care sa fie realizate din materiale bio si care sa fie colorate in nuante extrem de placute, insa diferenta dintre acestea este intotdeauna reprezentata de stil. Asadar, in momentul in care se doreste sa se obtina anumite rezultate, cand vine vorba de sedintele foto, intotdeauna trebuie sa se abordeze un anumit stil. Acesta poate fi casual sau chiar clasic. Totul depinde de parinti si de gusturile acestora.

Totusi, indiferent de stilul vestimentar abordat, un fotograf de familie va putea oricand sa puna in valoare vestimentatia  

Ultimele articole

Misterioșii ochi hazel: Culoarea unică și caracteristicile lor distincte

Ochii hazel, o raritate în lumea culorilor ochilor, este un atribut deosebit al fruumuseții....

Plănuiești să îți cumperi un telefon iPhone 15? Câteva accesorii de care poți avea nevoie

Odată cu lansarea noului iPhone 15, apare și nevoia accesoriilor destinate acestuia. Dacă plănuiești...

Cum te poate ajuta Excel-ul dacă ești freelancer

Puțini mai sunt cei care nu au auzit de Microsoft Excel și la fel...

De ce să utilizezi un calendar de social media în promovarea afacerii tale

Utilizarea unui calendar de social media este esențială în promovarea afacerii tale în era...

Articole asemanatoare

Misterioșii ochi hazel: Culoarea unică și caracteristicile lor distincte

Ochii hazel, o raritate în lumea culorilor ochilor, este un atribut deosebit al fruumuseții....

Plănuiești să îți cumperi un telefon iPhone 15? Câteva accesorii de care poți avea nevoie

Odată cu lansarea noului iPhone 15, apare și nevoia accesoriilor destinate acestuia. Dacă plănuiești...

Cum te poate ajuta Excel-ul dacă ești freelancer

Puțini mai sunt cei care nu au auzit de Microsoft Excel și la fel...