AcasăInternationalCum să îți alegi furnizorul de cursuri de limba engleză?

Cum să îți alegi furnizorul de cursuri de limba engleză?

Publicat pe

Articole

Cum poate fi amenajat cu succes interiorul unui motel

In momentul in care o persoana doreste sa deschida un hotel intr-o anumita zona, acestea doresc sa investeasca in primul rand in piese de mobilier de inalta calitate, precum si in decoratiuni care vor putea schimba in totalitate aspectul imobilului. Cu toate acestea, in...

„Sunt un veșnic începător” – aceasta este o frază pe care mulți dintre cei care încep să învețe o limbă străină o rostesc constant. Cauzele sunt, cel mai adesea, lipsa motivației pe termen lung, corelată cu abordarea unei metode greșite pentru aprofundarea noilor cunoștințe. Mai simplu spus, atunci când cineva, copil sau adult, începe să învețe limba engleză într-o manieră clasică, pur teoretică, șansele să renunțe sunt destul de mari. Dacă te regăsești și tu într-o astfel de situație, atunci e important să știi că soluții există.

De ce ar fi util să alegi cursurile alături de un profesor?

Dacă nu ești o persoană cu o înclinație spre limbile străine, atunci e nevoie să bifezi trei condiții prealabile de bază:

  • un profesor specializat,
  • un mediu plăcut,
  • materiale potrivite, precum și o abordare personală responsabilă.

Primele două condiții sunt strâns legate între ele. O persoană cu adevărat interesată de calitatea studiilor este interesată de numărul de elevi dintr-o grupă, de calificarea profesorilor, de rata de succes a elevilor din școală la examene, de existența unor certificări oficiale a calității actului de predare.

Acestea sunt criteriile pe baza pe baza cărora viitorii studenți ar trebui să își aleagă furnizorul de limbi străine. Centrul lingvistic Twinkle Star oferă metode interactive de predare și garantează o rată de promovabilitate de 99,68% în ceea ce privește obținerea, la finalul cursurilor, a certificării Cambridge English.

Află câți cursanți sunt într-o grupă.

Unul dintre cei mai importanți factori care pot afecta calitatea predării este numărul de studenți dintr-o grupă. O clasă de 10 elevi este de obicei considerată ideală. Cu toate acestea, deoarece taxele pentru astfel de grupuri de studiu sunt destul de mari, un număr recomandat de cursanți într-o grupă se învârte în jurul valorii de 15 persoane, copii sau adulți.

Verifică experiența trainerilor. 

Puțini (spre zero) furnizori de cursuri de limbi străine vor spune că nu au profesori calificați. Problema, însă, este ce se ascunde în spatele cuvântului calificat. Garanția calității nu vine neapărat (doar) din deținerea unei diplome de studii universitare, spre exemplu. Certificările internaționale sunt, de cele mai multe ori, o dovadă mai bună a calității. Spre exemplu, fiind un centru autorizat și având peste 13 ani de experiență de colaborare cu Cambridge Assessment English, Twinkle Star oferă garanția unui act didactic de înaltă calitate. 

Situația ideală este, bineînțeles, atunci când furnizorul de cursuri oferă așa-numitele „lecții demonstrative” – posibilitatea de a vedea în avans cum decurs orele de limba engleză.

Raportul calitate – preț  

Chiar și în predarea limbilor străine, se aplică binecunoscuta morală conform căreia orice e ieftin se plătește de două ori. Pentru a putea plăti profesori calificați, pentru a investi în formarea lor continuă, pentru a oferi cursuri în grupuri mici și materiale didactice moderne, școlile nu au cum să ofere gratuitate sau tarife foarte mici.

Ceea ce este cu adevărat util este să împarți costul total al unui curs la numărul de lecții, astfel încât să ai un punct de reper atunci când compari ofertele educaționale. Nu uita să verifici numărul de cursanți dintr-o grupă, durata unei lecții, dar și eventualele beneficii extra. Spre exemplu, Twinkle Star oferă cursanților săi rapoarte de activitate, simulări ale examenelor cât și ateliere suplimentare gratuite.

Comunică de fiecare dată când ai ocazia

Una dintre piedicile des întâlnite în cazul începătorilor este teama de a greși. Mai ales în comunicarea orală, mulți cursanți evită să vorbească, nefiind siguri pe propriile cunoștințe. De teamă să nu facă o greșeală, deseori acestora le este teamă să vorbească. Dacă te regăsești în această situație, amintește-ți, totuși, că nu poți învăța să înotați fără apă.

Din acest punct de vedere, lecțiile de grup aduc un adevărat avantaj deoarece cursanții de nivel asemănător pot comunica între ei fără a se simți stânjeniți. Pe de altă parte, un an de studiu poate însemna între 30 și 60 de lecții de engleză, în funcție de numărul de ședințe pe săptămână. Într-o perioadă atât de limitată, oricui îi este greu să avanseze susținut. Astfel, studiul individual este esențial, iar de fiecare dată când ai ocazia, exprimă-te în limba engleză, fie înscris, fie oral.

Dacă ești în căutarea unui furnizor de cursuri de limbi străine, centrul lingvistic Twinkle Star îți pune la dispoziție cursuri de limba engleză pentru copii, adolescenți și adulți. Lecțiile sunt structurate astfel încât la finalul modulelor cursanții se pot înscrie pentru obținerea certificării Cambridge English, în funcție de nivelul atins. Mai multe detalii pewww.twinklestar.ro.

Ultimele articole

Designul exterior inovator: Avantajele pergolelor retractabile

În lumea designului exterior, pergolele retractabile reprezintă o inovație remarcabilă care combină estetica și...

Condusul fără întreruperi: avantajele de închiriere a mașinilor de schimb 

Descoperă cum poți transforma călătoria rutieră într-o experiență fără griji sau întreruperi, cu ajutorul...

Cursul pentru frontend website – calea către noi oportunități profesionale

Cu o creștere exponențială a numărului de site-uri web și aplicații, necesitatea de a...

Beneficiile medicale ale masajului thailandez

Masajul thailandez oferă, pe lângă relaxare, și alte beneficii medicale importante. Fiind un mod...

Articole asemanatoare

Designul exterior inovator: Avantajele pergolelor retractabile

În lumea designului exterior, pergolele retractabile reprezintă o inovație remarcabilă care combină estetica și...

Condusul fără întreruperi: avantajele de închiriere a mașinilor de schimb 

Descoperă cum poți transforma călătoria rutieră într-o experiență fără griji sau întreruperi, cu ajutorul...

Cursul pentru frontend website – calea către noi oportunități profesionale

Cu o creștere exponențială a numărului de site-uri web și aplicații, necesitatea de a...