AcasăDiverseCele mai bune camere spion la care poți apela

Cele mai bune camere spion la care poți apela

Publicat pe

Articole

Mercedes-Benz GLA vs. EQA: dotări de confort

Atunci când alegi un automobil nou, primul gând se îndreaptă spre performanțele tehnice, dar confortul din interiorul mașinii este elementul esențial, care te va convinge să cumperi un anumit model. Cele mai noi modele de Mercedes electric se remarcă prin dotări excepționale ce au în vedere confortul,...

O cameră spion bună poate avea tot felul de utilizări, chiar și pentru aceia dintre voi care nu sunt agenți secreți. Camerele spion bune se găsesc în diferite forme și dimensiuni și pot fi utilizate pentru securitatea locuinței, precum și pentru a supraveghea copiii și animalele de companie atunci când nu sunteți în cameră cu ei. Astfel de camere video sunt, în general, ieftine, iar majoritatea sunt mascate în obiecte de uz casnic, cum ar fi ceasuri sau ochelari, permițându-vă să fiți foarte discreți.

Unele sunt simple camere mici, care pot fi plasate în locuri în care majoritatea oamenilor nu le vor observa, în timp ce altele sunt ascunse în obiecte precum rame foto sau încărcătoare USB. Veți putea achiziționa din comerț chiar și o cameră spion ascunsă într-un bec! După cum v-ați putea imagina, există o mulțime de opțiuni creative în acest domeniu.

Camerele spion tind să aibă un obiectiv cu unghi larg, permițându-le să capteze cât mai mult dintr-o anumită zonă. Acest lucru le face grozave pentru securitatea casei. Calitatea videoclipurilor tinde să varieze; unii vor furniza videoclipuri de bază și funcționale, suficient pentru a vedea ce se întâmplă, în timp ce alții produc imagini de înaltă calitate, suficient de bune pentru partajare.

Unele camere spion oferă, de asemenea, funcții suplimentare extrem de utile, cum ar fi vedere pe timp de noapte sau detectarea mișcării, ceea ce înseamnă că pot fi lăsate pornite pentru perioade mai lungi, fără a fi nevoie să-și reîncarce bateriile.

Iată câteva dintre cele mai ingenioase camere spion pe care le poți găsi pe piață:

1. Cameră spion camuflată în cheia mașinii

Pe de o parte, cheia unei mașini nu trezește bănuieli, este un dispozitiv mic, ce poate fi așezat aproape oriunde fie că te afli în apropierea sa, fie că nu. De exemplu, camera spion montată într-o cheie auto poate spiona atât în interiorul mașinii, cât și în exteriorul său. 

Aceasta poate înregistra 1 oră și 40 de minute, așa că vei avea timp suficient să te convingi dacă oamenii apelează sau nu la anumite trucuri contra ta.Cheia unei mașini nu trezește deloc suspiciuni, indiferent unde te afli, mai ales dacă ești conducător auto. 

Camera spion montată în cheia auto S48 beneficiază de led IR, având vizibilitate și atunci când este întuneric. De asemenea, beneficiază de o lentilă 1/4 CCD, cu autofocus și rezoluție 1280×960 (30 cadre/s).Ori de câte ori sesizează mișcare, pornește înregistrarea audio video automat, beneficiind de senzor de mișcare. 

2. Ochelari cu cameră spion

Nimeni nu își va da seama că purtați o pereche de ochelari cu cameră spion.

Lentila se regăsește în spatele unui geam fumuriu, integrat direct în ramă.

Modelul este echipat cu microfon, astfel încât veți putea înregistra clar o discuție chiar și de la 10 metri. Camera beneficiază de o rezoluție Full HD 1280×720, 30 cadre/secundă, focus automat, în funcție de distanța până la obiectiv, iar luminozitatea se reglează automat. Memoria internă a acestei camere spion este de 16GB.

Ultimele articole

Cele mai cunoscute expresii din sport

Sursa foto: pixabay.com Sportul, ca și viața, este plin de momente imprevizibile, iar norocul și...

5 sfaturi utile pentru o amenajare în stil Feng Shui 

Fie că ești un fan al designului interior sau pur și simplu vrei să...

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...

3 idei de cadouri utile pentru pasionații de gaming

Profilul unui jucător pasionat este, de obicei, unul destul de complex. În general, un...

Articole asemanatoare

Cele mai cunoscute expresii din sport

Sursa foto: pixabay.com Sportul, ca și viața, este plin de momente imprevizibile, iar norocul și...

5 sfaturi utile pentru o amenajare în stil Feng Shui 

Fie că ești un fan al designului interior sau pur și simplu vrei să...

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...