AcasăStiriCele mai recente versiuni ale jocurilor tale preferate vor veni în 2022

Cele mai recente versiuni ale jocurilor tale preferate vor veni în 2022

Publicat pe

Articole

3 idei de decor floral pentru un garden party de poveste

Pe măsură ce vremea a devenit mai caldă, iar restricțiile au fost eliminate, a crescut și interesul pentru garden party. Asociate îndeosebi sezonului estival, garden party-urile sunt excelente pentru a celebra diverse aspecte ale vieții (căsătoria, logodna, prietenia, etc). Cu toate acestea, pentru un garden...

În 2022 se lansează versiuni noi ale jocurilor tale preferate. Află care sunt acestea!

Pentru comunitatea de gameri, 2022 promite a fi un an interesant, plin de lansări de jocuri din toate categoriile. Continuări ale versiunilor anterioare sau titluri total noi, ai de unde alege!

Anul 2022 se anunță a fi un an interesant pentru comunitatea de gameri, deoarece se vor lansa 2 versiuni noi a unora dintre cele mai populare jocuri, cum ar fi Dicey Dungeons – cu prima reuniune de personaje sau Streets of Rage 4. Ambele jocuri au avut un succes imens la primele versiuni, astfel încât și-au construit o comunitate solidă de fani.

 Photo

Ce ne jucăm în 2022?

În cazul Dicey Dungeons, fiecare episod crește în dificultate, episodul final fiind cât se poate de greu. Când vine vorba de nivelul general de dificultate, Dicey Dungeons nu te ia ușor. Sunt multe de învățat de la început și nu există tutoriale reale care să te ajute. Este un joc care te provoacă să evoluezi și să descoperi singur varietatea de joc, muzica fantastică și imaginile prietenoase, care transformă acest joc într-o experiență captivantă și distractivă, pe care nu îți vei dori să o pierzi.

În acest joc ești un personaj care umblă și vorbește, care joacă într-un spectacol de joc întortocheat în care trebuie să se lupte la nesfârșit, într-o temniță în continuă schimbare, într-o încercare disperată de a-și câștiga libertatea.

În timpul fiecărei runde de luptă în Dicey Dungeons, jucătorul aruncă un număr de zaruri cu șase fețe, apoi plasează zarurile în diferite echipamente. De exemplu, obiectul Sword are o valoare de până la cinci zaruri și provoacă daune inamicului respectiv. Scutul ia o valoare a zarurilor de până la patru și va absorbi daune egale cu acesta, iar Rolul de luptă re-lansează un zar jucat în el. Turnul se termină când fie fiecare piesă de echipament a fost epuizată, fie toate zarurile utilizabile au fost jucate.

Este un concept simplu care constă în încercarea de a obține anumite valori și a folosi o strategie bună, pentru a le manipula în avantajul tău.

În iulie 2022 s-a lansat noua versiune a acestui joc, care aduce design-uri noi, reguli noi, muzică și imagini noi. Noile episoade se vor concentra pe un hoț, un războinic sau un robot, printre altele! Versiunea nouă a Dicey Dungeon aduce șase episoade noi în total, câte unul pentru fiecare concurent, precum și aspecte complet noi ale inamicului, cu echipamente nou create.

Un alt joc foarte așteptat de comunitatea de gameri este Streets of Rage 4, care se bazează pe modul de joc al trilogiei clasice, cu mecanici noi, o coloană sonoră divină și imagini frumoase desenate manual.

Streets of Rage a fost un joc bine primit încă de la primul volum, dar odată cu trecerea timpului, acesta a trebuit să aducă diverse upgrade-uri, pentru a nu pierde interesul jucătorilor.

La fel ca predecesorii săi, Streets of Rage 4 nu este un joc ușor. Dacă crezi că poți să-ți butonezi ușor drumul către victorie, te așteaptă o trezire grosolană. Vei avea nevoie de o înțelegere solidă a mecanicii jocului – ca să nu mai vorbim de reflexe rapide – pentru a rupe stăpânirea unui sindicat criminal.

Un alt feature inedit al acestui joc, este faptul că în noua actualizare „Streets of Rage 4”, luptătorii se transformă în zei.

Spre deosebire de predecesorii săi, unde caracterele aveau maxim 3 mișcări noi fiecare, în Streets Rage 4, toate cele 15 personaje primesc noi mișcări speciale, care pot fi deblocate dacă folosești caracterele într-un mod de supraviețuire, care este de asemenea nou.

Dacă ești curios să vezi noile feature-uri ale acestui joc, te vei bucura să afli că și acesta este pe piață deja.

 Photo

Jocuri care nu se schimbă niciodată

Dacă nu ești adeptul tuturor schimbărilor și îți este dor de jocurile mai old school, pe care le cunoști cel mai bine, există câteva jocuri de aur, în care regulile nu se schimbă niciodată și, de asemenea, nu se demodează niciodată.

De exemplu, în cazul șahului, regulile sunt întotdeauna aceleași – trebuie să învingi regele pentru a câștiga. De asemenea, piesele de șah se pot mișca doar într-un anumit fel. Ai putea spune că, la șah, totul este destul de alb și negru, când vine vorba de reguli.

Există și jocuri care au evoluat în versiuni diferite, dar scopul a rămas același. Pokerul, de exemplu, are reguli diferite pentru multiplele variante disponibile. De exemplu, regulile Texas Holdem prevăd că fiecărui jucător i se împart două cărți private (cunoscute sub denumirea de „cărți proprii” – ”hole cards”) și alte cinci cărți comune sunt împărțite cu fața în sus, pentru a forma mâinile. Un alt exemplu de evoluție în jocul de poker este oferit de pariurile blind – mare și mic. Acestea sunt plasate de jucători chiar înainte de a vedea cărțile împărțite de dealer.

Pe de altă parte la 5 Card Draw poker, fiecărui jucător i se împart cinci cărți, apoi urmează o rundă de pariuri. După plasarea pariurilor, fiecare jucător poate arunca până la 3 cărți (4 cărți, dacă ultima ta carte este un As sau wild card, în unele cercuri) și să ia înapoi din pachet câte cărți a aruncat pe masă. Deși au evoluat ușor diferit, ambele variante de poker au același scop și aceeași ierarhie de cărți. Depinde doar dacă vrei un joc rapid sau un arzător lent.

Fie că ești pasionat de jocuri noi sau clasice, vara aceasta este ideală pentru a le încerca pe ambele, deoarece temperaturile ridicate ne îndeamnă să stăm adăpostiți lângă aerul condiționat și să ne distrăm cum putem mai bine indoor.

Ultimele articole

Cele mai cunoscute expresii din sport

Sursa foto: pixabay.com Sportul, ca și viața, este plin de momente imprevizibile, iar norocul și...

5 sfaturi utile pentru o amenajare în stil Feng Shui 

Fie că ești un fan al designului interior sau pur și simplu vrei să...

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...

3 idei de cadouri utile pentru pasionații de gaming

Profilul unui jucător pasionat este, de obicei, unul destul de complex. În general, un...

Articole asemanatoare

Cele mai cunoscute expresii din sport

Sursa foto: pixabay.com Sportul, ca și viața, este plin de momente imprevizibile, iar norocul și...

5 sfaturi utile pentru o amenajare în stil Feng Shui 

Fie că ești un fan al designului interior sau pur și simplu vrei să...

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...