Lifestyle

Cum să alegi blugi de bărbați pentru silueta?

0

Proiectat pentru mineri și fermieri, în prezent una dintre cele mai populare articole de îmbrăcăminte din lume. Blugii au devenit o caracteristică permanentă a garderobelor noastre și sunt purtați practic pentru orice ocazie. Cu toate acestea, spre deosebire de aparențe, ajustarea dimensiunii și croiala la silueta nu este atât de ușoară. Cum să alegi blugi pentru bărbați?

Câteva cuvinte despre blugi

Levi Strauss avea intuiție: pantalonii pe care i-a inventat au devenit un hit aproape imediat după răspândire. Confecționați din bumbac gros în culoarea albastră caracteristică, pantalonii erau rezistenți și de încredere: nu e de mirare că i-am iubit atât de mult. Nu s-au schimbat multe din secolul al XIX-lea: cu excepția faptului că blugii sunt acum disponibili în aproape orice culoare și croială. Te poți pierde in numărul de modele, așa ca astăzi iți propunem cum sa alegi blugii bărbatesti.

Pentru un început bun: cum să alegi mărimea blugilor pentru bărbați?

Înainte de a trece la potrivirea croiului, merită să începem prin a alege mărimea potrivită. Mărimile general acceptate se bazează pe două dimensiuni: lățimea taliei și lungimea piciorului, așa că merită să vă cunoașteți dimensiunile înainte de a face cumpărături. Nu este o măsură dată în centimetri: de obicei dimensiunile sunt între 28/30 și 38/36. Asigurați-vă că vă amintiți dimensiunea. Aceasta nu este însă singura posibilitate: multe magazine, inclusiv magazinul Ozonee, au mărimi clasice, adică marcate cu litere de la S la L. Aici e ceva mai ușor, dar totuși merită să verifici dimensiunile exacte ale hainelor înainte de cumpărare.

Cum să alegi blugi pentru o siluetă mai masivă?

Să trecem la fonturi. Nu toate modelele de denim arată bine pe orice formă a corpului. Cel mai sigur model sunt blugii cu picioare drepte care se potrivesc aproape oricărei figuri. Au aceeași lățime pe toată lungimea lor, ceea ce vă permite să mascați gambele sau coapsele masive. Este, de asemenea, o croială care va funcționa bine pentru persoanele cu silueta subțire: datorită ei, picioarele vor arăta bine.

Cum să alegi blugi de bărbați pentru o siluetă mai sprintenă?

Vrei să-ți subliniezi silueta zveltă sau picioarele sculptate la sală? Blugii subțiri, altfel cunoscuți sub numele de tuburi, sunt un ochi de taur. Sunt montate, așa că nu există loc pentru a masca imperfecțiunile sau kilogramele în plus. Avantajele blugilor skinny includ si faptul ca sunt foarte versatili si pot fi purtați pentru aproape orice ocazie: de exemplu, blugii negri din denim pot fi purtați cu succes chiar si pentru o întalnire de afaceri.

Sau poate joggeri?

Există și un model care merită luat în considerare. Pantalonii de jogging sunt un model foarte la modă de pantaloni din denim care se potrivesc practic oricărei siluete, dar sunt mai puțin formali și mai casual. Secretul lor este manșeta de la gleznă, care face piciorul slăbit pe gambă și puțin mai potrivit în coapse. Dacă nu îi ai încă în dulap, ar trebui să schimbi asta! Aceștia sunt pantaloni foarte comozi și universali.

Te întrebi cum să alegi mărimea blugilor pentru bărbați? Nu știi care model va fi cel mai potrivit pentru tine? Citiți ghidul nostru și vizitați magazinul Ozonee: https://ozonee.ro/rum_m_Barbati_Pantaloni_Jeans-4836.html. Există o mulțime de modele care te așteaptă acolo pe care le poți adapta cu ușurință la silueta și preferințele tale.

Catalogul de designerii dedicati, mereu in cautare de nou, ne impresioneaza de fiecare data

Articolul precedent

Tot ceea ce trebuie sa stii despre pompele submersibile pentru puturi

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Lifestyle