Tehnologie

Diagnoza auto profesionista, la purtator, cu noile testere auto de calitate

0

De doua sau trei ori pe an cel putin orice sofer ajunge intr-un service pentru revizii, testari, pentru verificari de rutina atunci cand lucrurile nu mai functioneaza si siguranta e pusa in pericol.

Sunt insa si situatii in care soferii ajung la service pentru lucruri mult mai simple, pentru o diagnoza de rutina si pentru activarea sau dezactivarea anumitor functii.

Aceste drumuri pot fi evitate foarte usor cu un tester auto pret bun oferit de firmele cu experienta in domeniu. Cu noile tipuri de testere auto diagnoza auto profesionala poate fi facuta oricand, in doar cateva minute, indiferent unde va aflati.

Un telefon si o tableta si o conexiune Bluetooth pentru conectarea la masina sunt tot ce aveti nevoie pentru a putea folosi un tester auto pret excelent cumparat din online.

Prin comenzi simple si o interactiune simplificata cu aplicatia pentru telefon sau tableta soferii pot diagnostica problemele masinii rapid, se sterg erorile, se pot dezactiva functii suplimentare, se activeaza modul instalate ulterior.

Cu cateva comenzi din aplicatie si putina rabdare puteti testa si accesa functii diverse, realizarea mentenantei periodice, reglarea luminilor, controlul sistemelor periferice sau activarea functiilor vizuale, a functiilor suplimentare.

Ca sa aveti acces la functionalitatile PRO trebuie sa primiti un cod de activare cumparat de la firma care ofera respectivul device si sa il introduceti in aplicatie la sectiunea indicata de producator.

E foarte simplu de folosit, e mic, portabil, testerul e compatibil cu marci cunoscute din industria auto, de la AUDI si VOLKSWAGEN, pana la SEAT sau ŠKODA.

Preturile variaza intre 300 ron si peste 800 ron, in functie de functionalitatile incluse si de modelul de dispozitiv achizitionat online. Firmele care comercializeaza testerele auto ofera si instructiuni de utilizare, consiliere tehnica permanenta, sfaturi pentru achizitie puse la dispozitie de specialisti cu experienta, dar si livrare rapida si reduceri in functie de dispozitivele comandate si de promotiile active.

Top 10 plaje din Thassos

Articolul precedent

Hotelierii de pe litoral cer demisia directorului CNAIR, dar nici nu stiu ce-i asteapta: Autostrada Soarelui se va transforma curand intr-un mare santier

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Tehnologie