National

Hotelierii de pe litoral cer demisia directorului CNAIR, dar nici nu stiu ce-i asteapta: Autostrada Soarelui se va transforma curand intr-un mare santier

0

Liderul unei federatii de investitori in turism ii cere demisia directorul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), pe care-l considera vinovat pentru ca turistii ajung greu pe litoral. Din pacate, in ciuda nemultumirii hotelierilor, in lunile urmatoare problemele de trafic pe principalul drum spre mare – adica pe Autostrada Soarelui (A2) – se vor acutiza, in loc sa se rezolve.

Muhamad Murad – presedintele FPTR si patronul hotelului Phoenicia din Mamaia Nord – sustine ca, din cauza ca Autostrada Soarelui e in stare proasta, turistilor le este mai usor sa ajunga, din Capitala, direct in Dubai sau in nordul Africii, decat pe litoralul romanesc.

„Daca pana pe data de 15 iunie autostrada nu functioneaza in parametri normali, hotelierii de pe litoral vor intra in greva fiscala si nu vor mai plati taxe catre stat.

De vina pentru blocajele create este si Biroul de Politie Autostrada A2, pentru ca nu este …

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

Diagnoza auto profesionista, la purtator, cu noile testere auto de calitate

Previous article

Youtube interzice clipurile video care promoveaza discriminarea si segregarea

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National